Vívás

2023.06.29. 15:35

Most nagyon kell szurkolnunk! Franciákkal vívnak döntőt Kun Annáék az Európa Játékokon

Hatalmas bravúrral döntős a krakkói Európa Játékokon a Kun Anna, Büki Lili, Muhari Eszter és Wimmer Dorina alkotta párbajtőrcsapat. Vívóink 18 óra 30 perctől a franciákkal vívnak az aranyért.

K.D.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a tatai Kun Anna egyéniben is bronzéremnek örülhetett, ám már biztos, hogy a csapat érme még fényesebben csillog majd. A válogatottat rajta kívül két vármegyei vívónk erősíti Muhari Eszter és Büki Lili személyében.

Párbajtőr csapatunk a spanyolokkal vívott a nyolc közé jutásért, ahol 38:35-re sikerült nyerniük. Ezt követően a szintén erős lengyel válogatott következett, az eredmény 45:39 lett a magyarok javára. A döntőbe jutásért az olaszokkal kerültek szembe, de hiába számítottak esélyesebbnek az itáliai együttes, nem tudtak fogást találni Kun Annáékon. A döntőben a világelső franciákkal vív a csapat, a finálét az M4 élőben közvetíti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában