Asztalitenisz

2023.06.13. 18:46

Győzelem, bajnoki cím, majd közös szezonzáró Vértesszőlősön

A Vértesszőlős az Etyek legyőzésével biztosította be bajnoki címét az NB III-ban.

Kun Attila

A bajnokcsapat játékosai (balról): Baloghy Péter, Szakál Béla, Saláta Ferenc, Illés Roland, Kovács Csaba, Szombathy Sándor, a csapat tagja volt még Tarnóczi Dávid

Forrás: 24 Óra

Fotó: Kun Attila

Asztalitenisz, NB III., Közép-dunántúli csoport, 22. (utolsó) forduló

Vértesszőlősi SE–Etyek SE 15-3

A vértesszőlősi győzelmek: Illés Roland, Saláta Ferenc, Szakál Béla 4-4, Baloghy Péter 1, az Illés Roland-Saláta Ferenc és a Kovács Csaba-Szakál Béla párosok. 

A listavezető Vértesszőlős a hétvégén az Etyek csapatát fogadta a bajnokság zárófordulójában, a mérkőzés tétje pedig nem volt kicsi: a szőlősiek egy esetleges győzelemmel megszerezhették a bajnoki címet. A házigazda nem borította (negatív értelemben) a papírformát és esélyeshez méltóan végig vezetve, magabiztos győzelmet aratva zsebelte be a győzelmet és a bajnoki aranyat. A hazai csapatban Illés Roland, Saláta Ferenc és Szakál Béla az összes mérkőzését megnyerte. 

A találkozót követően a vértesszőlősi csapat rögtön meg is tartotta szezonzáróját, ahol a hazai és vendégjátékosok is egy ízletes gulyásleves elfogyasztása mellett erősítették baráti kapcsolatukat, hiszen az etyekiek egyébként is gyakori vendégek Vértesszőlősön, a két csapat ugyanis sokat edz együtt a Busch István Sporttelepen. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában