Futball

2023.06.30. 13:01

Ezüstéremmel tértek haza az ifjú sárisápi focisták a szlovákiai emléktornáról

Egy-egy ezüstéremmel tértek haza a Sárisápot képviselő U9-es és U11-es csapatok a község szlovákiai testvértelepülésén, Handlovában megrendezett VII. Karol Matiasko Labdarúgó Emléktornáról.

Kemma.hu

Mint arról a Sárisáp Önkormányzata is beszámolt hivatalos Facebook-oldalán, a kupán szlovák, magyar, lengyel és cseh általános iskolás korú gyerekek vettek részt. Az izgalmas mérkőzéseken Gombola Gábor edző folyamatos taktikai tanácsokkal látta el a sárisápi fiúkat, a csapatok egy-egy ezüstérmet szereztek. Végh Ármin és Mészáros Gábor korcsoportjaikban egyaránt elnyerték a legjobb gólszerző címét is.

A sárisápi delegációt vezető Kollár Károly polgármester és Huberné Kisgyőri Katalin, a Sárisápi Szlovák Önkormányzat elnöke köszönetét fejezte ki Silvia Grúberová-nak, Handlova polgármesterének, hogy a települések küldöttségei a gyermeksport által tovább erősíthették a kapcsolataikat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában