Jótékonykodás sporttal

2023.06.03. 19:44

A pályán ugyan nem, de azon kívül győzött a Tatabánya Mustangs +fotók

Kikapott idénybeli utolsó meccsén a Tatabánya Mustangs amerikaifutball-csapat, a jótékony akciójuk azonban sikerrel zárult. Így jó szájízzel fejeződött be a szezon.

Kemma.hu

Mint ahogyan arról beszámoltunk, a Tatabánya Mustangs szombaton, 15 órától az Olimpikon úti műfüves pályán vívt szezonbeli utolsó mérkőzését, amelyen az Újpest Bulldogs volt az ellenfél. A meccs nemrég véget ért, amelyet az Újpest Bulldogs nyert 48-31 arányban. Ezzel pedig biztossá vált, hogy a Mustangs nyert meccs nélkül fejezi be ezt az idényt.

A mérkőzésnek azonban volt egy másik, fontosabb jelentősége is: a csapat ugyanis a Tappancs Állatotthon Alapítvány és Őrszolgálat számára gyűjtött adományokat. 

A meccs után az Alapítvány egy Facebook-posztban is megemlékezett erről a nemes tettről, amelyben köszönetet mondtak a Tatabányai Mustangs Amerikai Futball csapatának ezért a nemes tettért. Kiemelték, hogy remek hangulatot varázsoltak a szurkolóknak, és gratuláltak a szép eredményhez illetve tisztes helytálláshoz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában