Autóverseny

2023.05.01. 19:27

Helyszíni videók: törtek és repültek a kocsik a Crumerum-Nyerges rally-n

Április utolsó hétvégéjén zajlott a Crumerum-Nyerges Rally 2023, amely bővelkedett izgalomban, és nagy bukásokban is.

Kemma.hu

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, április 29-30. között rendezték meg a Crumerum-Nyerges Rally versenyt az ORB2, az ORB3 és a Historic mezőny számára. 

A verseny programjába az ORB3 számára két klasszikus gyorsasági szakasz, a Lábatlan-Bajna és Tatabánya-Rúgógyári út került be, az ORB2-nek és a Historicnak pedig Bajna-Lábatlan irányba is teljesítenie kellett a pályát. Az ORB2 37, a Historic 33, az ORB3 pedig 51 autót vonultatott fel, amely mellett a teszt kategóriában további 14 versenyzőpáros állt rajthoz. 

A verseny elképesztő iramban zajlott, amely néha balesetekben csúcsosodott ki, ahogyan arról a Rallysta nevű Facebook-oldalon közzétett videókból is meggyőződhetünk.

A felvételek láttán az ember rögtön a legrosszabbra is gondolhat, hiszen tényleg ijesztő borulások történtek. A videó alatti hozzászólásokból azonban kiderül, hogy szerencsére senki nem sérült meg, és mindenki épségben megúszta a baleseteket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában