Autóverseny

2023.05.01. 18:31

Négyszer nyomták a gázt a rally versenyzők Lábatlan és Bajna között

Rally versenyt rendeztek a hétvégén Nyergesújfalun.

Kemma.hu

A tankoló zónában önkéntesek végezték a tűzoltói biztosítást

Forrás: 24 Óra

Fotó: F. K.

Nyergesújfalu adott otthont a hétvégén a Crumerum-Nyerges Rally versenynek, amely a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség által kiírt ORB2, ORB3, illetve Historic bajnokság évadnyitó futama volt. A versenyirodát a régi köztemetővel szemközti Civilek Házában működtette a szövetség, az épület előtti kordonozott kis téren zajlott szombaton este a rajtceremónia. A szervizpark a 10. számú főút melletti ipari működött. A tankoló zónában a szervezők felkérésére a Nyerges ÖTE kilenc tagja tűzoltói biztosítást végzett.

A nagy érdeklődéssel várt vasárnap kora reggeli folytatásban 135 autót vártak a gyorsasági szakaszok startvonalaira a rendezők. Nyitányként a Lábatlan és Bajna közötti 11 kilométeres szakaszt kellett teljesíteni, majd következett a Tatabánya-Rugógyári út 10,1 kilométeres etapja. A rugógyár a nap folyamán még újabb két alkalommal került képbe, Bajna és Lábatlan között összesen négyszer nyomták a gázpedált a rally autók vezetői. A célceremóniát a nyergesi Civilek Háza előtt tartották. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában