Átigazolás

2023.05.23. 11:28

Ez komoly! Európai sztárcsapat jelentkezett be a fiatal nyergesi focistáért

A fiatal Fradi-játékost, Varga Zétényt meg is hívták az AS Romához.

Kemma.hu

Varga Zétény már a válogatottban is gólt lőtt

Forrás: Fradi.hu

A nyergesújfalui származású, karrierjét Lábatlanon kezdő Varga Zétény karrierje szépen ível felfelé. Nemrégiben megkapta az év utánpótlás játékosának járó díjat a jelenleg a Ferencvárosban játszó, mindössze 16 éves futballista, ráadásul a Bicske elleni kupameccsen már debütálhatott is a felnőtt csapatban. Az NB III.-ban játszó fiatal nemrégiben gólt lőtt az U17-es válogatottban is a lengyelek ellen. A 16 éves támadót korosztálya egyik legtehetségesebb játékosának tartják, nem véletlenül hívta fel magára az AS Roma figyelmét is.

A Farkasok a Ferencvárossal is kapcsolatba léptek és a klub engedélyével Varga végül el is utazott az olasz fővárosba. Át is vette aztán a hivatalos ajánlatot, de itthon megerősítette az FTC vezetőinek, hogy továbbra is a magyar bajnokcsapatnál szeretne futballozni. A Fradinfo nevű Facebook-oldal kommentelői már a kezdőben szeretnék látni a fiatal vármegyei játékost a Ferencváros utolsó idei NB I.-es mérkőzésén.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában