Ne maradj le!

2024.05.07. 20:00

Sodrófa az érettségin, 35 polgármesterjelölt városainkban - íme a nap legfontosabb hírei

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Debütált a sodrófadiagram: így vélekedtek az árpádos diákok a matekérettségiről

Összességében korrekt és könnyű matematikai feladatsort kaptak a diákok, de akadtak nyakatekert kérdések is. A matekérettségi nehézségeiről a Tatabányai Árpád Gimnázium diákjait is megkérdeztük.

35 polgármesterjelölt indul a városainkban: itt a teljes lista!

Május 6-án 16 órakor lejárt a jelöltállítás és az ajánlások leadásának határideje a helyi, önkormányzati választásra, és kisorsolták azt is, hogy a nyilvántartásba vett aspiránsok milyen sorrendben szerepelnek majd a szavazólapon. Cikkünkben összegyűjtöttük a valasztas.hu-n cikkünk megjelenésekor elérhető információkat a városaink polgármesterjelöltjeiről.

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Év végén újabb körforgalom épülhet Tatán

Hamarosan befejeződik Fényes fasornál az új körforgó építése. A polgármester szerint év végén újabb körforgalom építése kezdődhet el.

Mi lesz veled, Malom-tó? - fejlesztés helyett igényfelmérés indult

Mi a kapocs a Malom-tó és a bányászat között? Egyebek mellett ilyen és hasonló kérdésekre keresik a választ az oroszlányi beruházás kapcsán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában