Támogató szavak

2024.05.19. 18:09

Megható üzenetben bátorítják Kun Annát

Kun Anna klubja, az OMS-Tata Vívó Sport Egyesület egy nyilvános Facebook-posztban is üzent a nemzetközi szövetség által a holléti információs rendszerben vétett adminisztrációs hibák miatt két évre eltiltott sportolónak.

Túri Csaba

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a tatai Kun Annát két évre eltiltották a versenyzéstől, így a párizsi olimpián sem vehet részt, holott korábban már kvalifikált az ötkarikás játékokra. Kun Anna a holléti információs rendszerben vétett adminisztrációs hibák miatt kénytelen bűnhődni, pontosan úgy, mint a tiltott szerekkel lebukó versenyzők.

Kun Anna, és edzője, Plásztán Attila
Kun Anna és edzője, Plásztán Attila
Fotó: Facebook

A tatai vívó edzője, Plásztán Attila is nyilatkozott korábban portálunknak, amelyben rámutatott a fentebb is taglalt igazságtalanságra, és természetesen támogatásáról biztosította tanítványát. Ezúttal Kun Anna klubja üzent az eltiltott sportolónak a közösségi médiában.

Mindenki Kun Anna mellett áll a nehéz időkben

„Anna egészen kisgyermek kora óta, immáron 22 éve egyesületünk tagja! Ez az eltiltás számunkra olyan érzés, mintha egy időre elvesztettük volna az egyik végtagunkat.
Mindent megteszünk, hogy támogassuk őt ezekben a nehéz időkben! Ha a későbbiekben úgy dönt, hogy folytatni szeretné pályafutását, akkor az összes mozgósítható erőnkkel, energiánkkal azon leszünk, hogy újra sikeresnek láthassuk a páston is. Kitartást kívánunk Neki és biztosítani szeretnénk, hogy visszavárjuk” – írják a Tatai vívás nevű Facebook-oldalon, amihez egy régi fotót is megosztottak, amin Kun Anna még gyermekként látható edzőjével, Plásztán Attilával.

A megható poszt alatt a kommentelők is biztatják a sportolót. A legtöbben biztosak benne, hogy Kun Anna képes lesz felállni a padlóról és a négy év múlva esedékes olimpia már nem nélküle zajlik le, és az egész világnak megmutathatja kiváló kvalitásait.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában