Siker

2023.01.06. 11:31

Lábatlani focista kötött profi szerződést a Fradival

Varga Zétény egyelőre az NB III.-ban szerepel.

Kemma.hu

Varga Zétény a Ferencváros profija lett

Forrás: Fradi.hu

Január 5-én a Ferencvárosi Torna Club első profi szerződését kötötte a 16 éves Varga Zéténnyel. Varga a Lábatlani Egyetértés SE-ben kezdte ifista pályafutását, a 2017/18-as szezonban lépett először pályára a Ferencváros színeiben. Első idényében rögtön 13 góllal bizonyította gólerősségét, majd volt 21, 11 és 14 találatos szezonja is.

A mostani, 2022/23-as kiírásban az U17 mellett már az NB III. Közép-csoportjában szereplő fiókcsapatban is pályára lépett, méghozzá eddig tíz alkalommal (nyolcszor kezdőként), ráadásul két gólt is szerzett. Nem ismeretlen számára a felnőtt együttes sem, amelyik továbbjutott az EL-csoportkörből, és vezeti az NB I.-et, hiszen a Bicske elleni MOL Magyar Kupa-mérkőzésen csereként beszállva már bemutatkozott Sztanyiszlav Csercseszov együttesében. Varga Zétény első profi szerződése aláírása után NB III-as labdarúgócsapatunknál bizonyíthat - írja a Fradi.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában