Asztalitenisz

2023.04.20. 20:51

Rangadót nyertek a tatai asztaliteniszezők

Az első helyezett, összes eddigi meccsét megnyerő Dunaújvárost győzte le a TAC.

Kun Attila

A szezon legjobb játékával nyert a TAC I.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Igazi rangadót játszottak a másodosztályú férfibajnokság Nyugati csoportjában, hiszen a második helyen álló Tata a listavezető, az összes eddigi mérkőzését megnyerő Dunaújvárost fogadta. A tataiak remek teljesítményt nyújtva, a mindhárom egyéni mérkőzését megnyerő Daru Zsolt vezetésével megszerezték a győzelmet, elvéve ezzel az újvárosiak eddigi hibátlan mérlegét. A TAC ezzel a sikerrel megtartotta második helyét a bajnokságban. 

– Egy magas színvonalú összecsapáson a szezon eddigi legjobb játékát nyújtva szereztük meg a győzelmet – értékelte a mérkőzést Lukács Csaba, a TAC szakosztályvezetője.

A harmadik vonalban a tataiak második csapatának egy percig sem forgott veszélyben a győzelme a Hévíz ellen (a tatai csapatban Barassó Máté, Benyovszki Gábor és Nagy Balázs is csak egyetlen egyéni mérkőzést veszített), az Esztergom viszont súlyos vereséget szenvedett Zalaegerszegen. A TAC II. a negyedik, az Esztergom a kilencedik, utolsó előtti helyen áll az Északnyugati csoportban.

NB I., Nyugati csoport, férfi, 13. forduló

Tatai AC –Dunaújvárosi EDSE 9-5

A tatai győzelmek: Daru Zsolt 3, Bak Imre és Béres Szabolcs 2-2, Epinger Márton 1, a Béres Szabolcs-Epinger Márton páros.

NB II., Északnyugati csoport, 13. forduló

Tatai AC II.–Hévízi SK 13-5

A tatai győzelmek: Barassó Máté, Benyovszki Gábor és Nagy Balázs 3-3, Pattantyús Petra 2, a Pattantyús Petra-Barassó Máté és a Benyovszki Gábor-Nagy Balázs párosok.

14. forduló

EVO Asztalitenisz SE–Esztergomi ASE 15-3

Az esztergomi győzelmek: Horváth Ákos, Makovics Tamás, Szklenár Máté. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában