Sportbarátság

2023.04.08. 16:00

Kiprich József elhívta Csercseszovot Tatabányára pecázni

Kiprich József a magyar labdarúgó-válogatott történetének egyik legjobb csatára volt. Az egykori kiváló támadó meghívta horgászni a Ferencváros vezetőedzőjét, Sztanyiszlav Csercseszovot.

Kemma.hu/Metropol

Forrás: Nógrád Megyei Hírlap

Fotó: Hegedűs Márk

Kiprich József 1984-ben mutatkozott be a válogatottban és 1995-ig összesen 70 mérkőzésen 28 gólt szerzett. Tagja volt az 1986-os mexikói világbajnokságon a csoportkörben kiesett csapatnak. Pályafutása alatt egyszer lett holland és ciprusi bajnok. Az 59 éves egykori futballista üzent a Ferencváros vezetőedzőjének, Sztanyiszlav Csercseszovnak, meghívta őt horgászni - írja a metropol.hu

"Azt üzentem neki, hogy kocsit is küldök érte Budapestre, csak jöjjön el Tatabányára, az Erőmű Centrál tóhoz, ahol vendégül látnám őt. Ha nincs nála Budapesten, tőlem kap kölcsönbotot, közben elbeszélgetünk a futballról is." - mondta a Borsnak Kiprich József, aki tavaly december 29-én súlyosan megsérült, karját és combcsontját törte. Hozzátette, szerinte Csercseszov kiváló munkát végez a Ferencváros edzőjeként, és nem hiszi, hogy egyelőre távozna a zöld-fehérektől.

 

Kipu arról is beszélt, hogy szerinte meddig maradhat Csercseszov a Fradi vezetőedzője, erről a Metropol oldalán lehet részletesen olvasni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában