Rögbi

2023.03.28. 13:22

Esztergomi meccsdömping

A Vitézek felnőtt női csapata második, az U16-os leány- és az U18-as fiúgárda harmadik lett.

Kun Attila

Az esztergomi fiúcsapat (piros-fehérben) harmadik lett hazai pályán

Forrás: beküldött

Sűrű volt a hétvége az Esztergomi Vitézek csapatai számára. Szombaton a szebbik nem képviselői Székesfehérváron léptek pályára az élvonalbeli bajnokság 5. fordulójában. A Vitézek női alakulata remek játékkal a második helyen végzett, a körmérkőzések során nagy különbségű győzelmet aratott a házigazda Fehérvár (31-12), az Exiles (48-0) és az MTK (47-0) ellen, a végső győztes Budapesti Medvék ellen maradt alul 15-12-re. 
Az U16-os leánykorosztályban a harmadik helyet szerezte meg az Esztergom az 5. körben, miután a későbbi győztes Nádasdladány (24-22) és a Kecskemét (10-5) ellen is vereséget szenvedett. 
Vasárnap Esztergomban rendezték a U18-as fiúbajnokság 6. fordulóját. A Vitézek remek kezdés után 26-26-os döntetlent játszott a Kecskeméttel, a hosszabbítást követően droprúgásokban maradtak alul a házigazdák (1-2). A bronzmérkőzésen a Fejér Megyei Rögbi Akadémia ellen hatalmas tűzzel játszottak a fiatal vitézek, és esélyt sem adva az ellenfélnek 43-5-re győztek. A torna győztese a Nagykőrösi Honfoglalók RC csapata lett. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában