Csocsóbajnokság

2023.02.13. 12:46

Jó hangulatú beszélgetések közben gurulhattak a golyók Nyergesújfalun

A bajóti és a helyi hittanos gyerekek öt asztalon mérhették össze csocsótudásukat.

F. K.

Beszélgetős, remek napon csocsózhattak

Forrás: 24 Óra

Fotó: Fotó: Fenyvesi

A Covid-vírus miatt kényszerűen kimaradt két esztendő után, a Szent Mihály Plébánia ismét megrendezhette a KINCS Kupát, azaz a Keresztény Ifjúsági Nagy Csocsóbajnokságot. Öt asztal várta a bajóti és a helyi hittanos gyerekek alkotta, illetve a szülőkkel színesített huszonhét nevezett párost a plébánia épületével szomszédos Zafféry Károly Szalézi Középiskola tornatermében. Sok feladattal nem kellett megküzdenie az öt alkalmi bírónak, akik a plébánia közösségéhez tartozó fiatalok voltak.

A díjakat a főszervező Bundschuh Attila adta át Vitális Gábor plébános és Bakonyi Loretta hitoktató társaságában. A fiatalabbak között a Csuport Bence és Katona Bence, a felső tagozatosoknál a Tomacsek Balázs és Szanda Milán alkotta kettős nyert. Vándorkupát kaptak, akárcsak az apa és fia felállásban csatát nyerő Galba Balázs és Galba Benedek, illetve minden dobogós duót éremmel jutalmaztak a házigazdák. Valamennyi csocsózó emléklappal, csokival indulhatott haza. És egy beszélgetős, remek nap emlékével. 

 

 

Címkék#csocsó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában