Futsal

2023.02.08. 21:20

Megyei futsalbajnokság: hibátlan teljesítménnyel végzett az élen az Ete

A bajnoki mellett a gólkirályi cím is Etére került.

Herczeg István

Az Ete bajnokcsapata, álló sor: Rohonczi László támogató, Soha Máté, Gyüszi Levente, Szabó Áron, Szabó Péter, Mantler Soma, Keszthelyi László technikai vezető. Guggolnak: Roll Martin, Baráth Dávid, Rigó Attila, Tóth Hunor, Szeles Péter. A bajnokságon részt vett, de a fotón nem szerepel: Vági Péter.

Forrás: beküldött

Lezárult a Magyar Ladarúgó-szövetség megyei igazgatósága által szervezett téli felnőtt férfi futsalbajnokság. A selejtezők során az A-csoportból a Szomód és az Ászár 7-7 pontot gyűjtve jutott tovább, míg a B-ből az Ete mind a négy meccsét megnyerve, 12 ponttal, a Naszály pedig 9-cel jutott a négyes döntőbe. Az Ácson rendezett fináléban először az Ászár találkozott a Szomóddal és 1-0-ra győzött. Ezt követően az Ete ott folytatta, ahol a selejtezőben abbahagyta és 9-4-re diadalmaskodott a Naszály ellen. A legszorosabb találkozóját az Ete az ászáriak ellen vívta, hiszen „csak” 4-3-ra sikerült nyernie. Szintén szoros mérkőzésen győzött a Naszály a Szomód ellen (5-4). A harmadik, zárófordulóban mindkét mérkőzés 6-3-ra végződött: az Ászár a Naszály elleni sikerével második győzelmét is behúzta, az Ete pedig a Szomódot múlta felül. Ezzel a mindegyik (a selejtezőkkel együtt összesen hét) meccsét megnyerő Etei SE lett a torna bajnoka.

Megyei felnőtt férfi futsalbajnokság, döntő, Ács

A végeredmény: 1. Etei SE 9 pont, 2. Ászár KSE 6, 3. Naszály SE 3, 4. Bar-Nul Szomódi SE 0.

A döntő torna gólkirálya: Tóth Hunor (Ete, 8 gól)

A bajnokság gólkirálya: Gyüszi Levente (Ete, 20 gól)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában