Floorball

2023.01.10. 11:53

Nagyot küzdöttek, de büntetőkkel kikaptak a Palánkdöngetők

Büntetőkkel maradt alul az SZPK DESEF férfi felnőtt floorball együttese a Phoenix Fireball ellen a nyolc osztrák, szlovén és magyar csapatot felvonultató 3 Nations Floorball League – IFL bajnokság hétvégi játéknapján. A komáromiak a második helyről várják a folytatást.

K. L.

A narancssárga mezes komáromiaknak ezúttal nem volt szerencséjük

Forrás: 24 Óra

Fotó: Kovács László

Mivel a két gárda decemberi mérkőzésén a Phoenix 6-3-ra nyert Komáromban, ezért Haris Tibor vezetőedző tanítványai a visszavágás reményében léptek pályára Érden. A vendégek nagy lendülettel kezdtek, és Pfneiszli és Pirik góljaival már a 3. percben 2-0-ra vezettek. A házigazda Szőnyi Palánkdöngetők a 8. percben szépítettek, és ebben a játékrészben már nem született gól. A második harmadot is úgy kezdte az SZPK DESEF, mint az elsőt, Németh kétszer a hálóba talált, és 4-1-es komáromi vezetést mutatott az eredményjelző. A játékrész hajrája úgy alakult, ahogy a Phoenix szerette volna, és öt percen belül ledolgozta hátrányát (4-4).

Az utolsó felvonásban sokáig nem született gól, aztán két és fél perccel a vége előtt előnyhöz jutottak a hazaiak. Ám ezzel még nem volt vége, fél perccel a rendes játékidő lefújása előtt Gál egyenlített. A tízperces hosszabbításban nem találtak a hálóba a csapatok, így büntetők döntöttek. Ebben a Phoenix Fireball volt a szerencsésebb.

Az SZPK DESEF a második helyre csúszott a tabellán, hátránya egy pont a listavezető szlovén Škofja Loka mögött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában