Játékvezetők versenye

2023.01.07. 18:30

Csak egy vereséget szenvedtek a megyei játékvezetők a Sípmester Fesztiválon

Ezen a hétvégén zajlanak a XVI. Sípmester Fesztivál eseményei Szegeden, ahol a megyei játékvezetők fociznak egymás ellen.

Herczeg István

A Komárom-Esztergom megyei csapat

Forrás: Kemspori

Január 7-én, szombaton a csoportmeccseket rendezték az Országos Sípmester Fesztiválon, ahová az ország összes megyéjéből érkeztek játékvezetők, hogy összemérjék a futballtudásukat. Komárom-Esztergom megye csapata Budapesttel, Fejérrel, Szabolcs-Szatmár-Bereggel és Nógráddal került össze.

Az első találkozót Nógrád ellen vívták a mieink, 1-1 lett a találkozó végeredménye, gólunkat Linn Kevin szerezte. Ezt követően Budapest legjobbjai voltak az ellenfelek, itt végül egy 3-2-es vereséget szenvedtek el a játékvezetőink, Sipos Tamás hiába duplázott. A csoport győztese egyébként Budapest lett, hiszen minden mérkőzését megnyerte. 

Ezután Szabolcs-Szatmár-Bereg megye következett, egy fordulatos mérkőzésen ez is döntetlennel zárult, 2-2 lett a végeredmény, góljainkat Sipos Tamás és Szeibert Philip szerezte, a meccs embere pedig Drabon Barnabás lett. Az utolsó összecsapáson sem kapott ki válogatottunk, Fejér ellen 3-3-al zártak a csapatok.

A gólokért ismét Sipos Tamás volt a felelős, mesterhármast szerzett, amivel a meccs embere címet is kiérdemelte. A három döntetlen és egy vereség a csoport 4. helyére volt elég, pedig válogatottunk szerezte a második legtöbb gólt a csoportban. 

A válogatott keret

Felső sor: Kiss Dominik, Erős Gábor (JB elnök), Urbanics Áron, Imrő János (játékvezető), Jászberényi Marcell (technikai vezető), Hegedüs Róbert, György István (szövetségi kapitány), Juhász Dávid, Farkas Bálint, Kreitl Tamás, Katona Bence, Mihályi Máté, Szeibert Philip, Khéner László (KEM megyei igazgató)
Alsó sor: Gabala Zsombor, Linn Kevin, Büki Gábor, Molnár István, Sipos Tamás, Drabon Barnabás

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában