Futball

2022.11.05. 06:19

Négy év után játszik tétmeccset egynással két NB III.-as csapatunk

A harmadosztályú csapataink közül kettő egymás ellen játszik, hiszen Komárom-Zsámbék összecsapást rendeznek vasárnap 13 órától.

Kemma.hu

A komáromiaknak sorozatban ez lesz a harmadik otthon megvívott mérkőzésük, a legutóbbi kettőn négy pontot szerzett a gárda, így kifejezetten jó formának örvendenek László Péter tanítványai. A komáromi gárda a tabella 11. pozíciójában van, ezidáig kereken húsz pontot szerzett. 

Az újonc Zsámbék nem büszkélkedhet eddig ilyen eredménysorral, hiszen Bodó László csapata a sereghajtó, viszont az előző körben bravúros pontot szerzett az együttes a Budu Zivzivadzéval felálló MOL Fehérvár ellen. Az utolsó öt mérkőzéséből csak kettőt vesztett el a csapat, így jelenleg öt ponttal áll. A két alakulat legutóbb tétmeccsen 2018-ban találkozott a megyei első osztályban, amit a későbbi bajnok Komárom nyert meg a második helyen záró Zsámbéki SK előtt 1-0-ra. 

NB III., Nyugati-csoport, 16. forduló
November 6, vasárnap, 13 óra
Komárom VSE-Zsámbéki SK

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában