Röplabda

2022.11.15. 21:32

Könnyed győzelmet aratott a TRSE a sereghajtó ellen

A mérkőzés esélyese egyértelműen a harmadik helyen álló tatabányai csapat volt, a rivális biatorbágyi együttes ugyanis az összes eddigi mérkőzését elveszítve az utolsó helyről kezdte az összecsapást.

K. A.

Forrás: beküldött

Nem is volt kérdéses, hogy ki a jobb csapat: az ellenfele támadásait könnyűszerrel hatástalanító és jól adogató TRSE könnyedén nyerte az első két szettet. Bár a harmadikban magára talált a Viadukt, így sem forgott veszélyben Szabados István csapatának győzelme. A Tatabánya győzelmével 6-1-re módosította mérlegét és továbbra is a harmadik helyen áll a bajnokságban.

Szabados István: – Nem a legbővebb kerettel vágtunk neki a mérkőzésnek, ennek ellenére nem volt kérdés, hogy ki a találkozó esélyese. Igyekeztem azzal motiválni a lányokat, hogy a lehető legjobban meg kell verni az ellenfelet, hiszen akkor tiszteljük meg őket, ha a maximumot nyújtjuk. Ez valóban egy kötelező győzelem volt, holnaptól a jövő heti, Kispest elleni mérkőzésre koncentrálunk.

Röplabda, NB II., Nyugati csoport, női, alapszakasz
Tatabányai RSE–Viadukt SE 3-0 (9, 10, 16)
Tatabánya, 49 néző, vezette: Szél M. J., Takács Á.
TRSE: Sinai, Kárpáti, Kocsis, Csutorás, Horváth, Nagy. Csere: Torma, Velő, Szabó (libero). Vezetőedző: Szabados István.

 

Címkék#röplabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában