Eb-felkészülés

2022.10.29. 21:56

Óriási öröm a tatabányai csarnokban: a női kéziválogatott legyőzte a román válogatottat

A jövő pénteken kezdődő Európa-bajnokságra készülő magyar női kézilabda-válogatott 33-28-ra legyőzte Romániát a Tatabányán rendezett szombati edzőmérkőzésen.

K. A.

Tatabánya, 2022. október 29. Hornyák Dóra a Magyarország - Románia nõi kézilabda felkészülési mérkõzésen a Tatabányai Multifunkcionális Sportcsarnokban 2022. október 29-én. MTI/Bodnár Boglárka

Forrás: MTI

Fotó: Bodnár Boglárka

Golovin Vlagyimir: - A mérkőzés elején sok helyzetet kihagytunk, eleresztettünk olyan lövéseket, amiket megbeszéltünk korábban, hogy ne tegyünk. Kicsit mintha megnyugodtak volna a lányok, amikor Neagu lement a pályáról, ezzel pedig fellazult a védekezésünk, nem jöttek a faultok, amelyekkel meg lehetett volna állítani a román támadásokat.

 A második félidőben már többet láttam abból, amit kértem a lányoktól, agresszívabbak lettünk védekezésben, de továbbra is voltak labdaeladásaink és rossz döntéseink támadásban.

Magyarország–Románia 33-28 (15-17)
Gólok hétméteresből: 6/4, illetve 2/2.
Kiállítások: 6, illetve 2 perc.
Magyarország: Janurik - Győri-Lukács 2, Klujber 9, Bordás 1, Hornyák 1, Vámos 1, Márton 5. Csere: Kácsor 5, Albek 2, Schatzl 1, Kuczora 3, Töpfner, Debreczeni-Klivinyi 1, Pásztor 2, Tóth E., Szemerey. Szövetési kapitány: Golovin Vlagyimir.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában