Kick-Box

2022.10.24. 08:00

Az esztergomi kick-boxosok Szombathelyen bizonyították, a legjobbak közé tartoznak

Az utánpótlás világbajnokság után a Kick-Box Felnőtt és Master Class Magyar Bajnokság döntőjében is remekeltek az Esztergomi Kick-Box SE versenyzői, akik egy arany-, illetve egy ezüstéremmel tértek haza a Szombathelyen megrendezett fináléból.

W. P.

Forrás: Facebook/Esztergomi Kick-Box SE

A klub beszámolója szerint a szombathelyi ELTE Savaria Egyetemi Központ sportcsarnokában megrendezett viadalon felnőtt (2001. november 4-e előtt születettek), illetve veterán kategóriában (41-49 évesek) indulhattak a kick-boxosok.

Az esztergomi klub részéről ketten szálltak harcba. Kajtár Bence light-contact szabályrendszerben, -74 kilogrammos kategóriában ezüstéremig menetelt. Olasz Attila, az egyesület növendékeinek mestere, illetve a válogatott egyik edzője ezúttal versenyzőként próbált szerencsét és elindult a Master Class light-contact -84 kilogrammos súlycsoport mezőnyében. Egyik ellenfele sem jelentett számára akadályt, így magabiztos teljesítménnyel nyert aranyérmet. Ez a sikert azt jelenti, hogy a novemberi törökországi Európa-bajnokságon szövetségi edzőként, illetve versenyzőként is szurkolhatunk Olasz Attilának.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában