Repülőmodellezés

2022.04.22. 11:15

Továbbra is a hazai élvonalban szárnyalnak a tatabányai repülőmodellezők

Idén is Kiskunlacháza adott otthont a távirányítású antik repülőket modellezők szakági értekezletének, amelyen ünnepélyes keretek között átadták a tavalyi országos bajnokság érmeit is.

K. A.

A TVMK modellezői: Záboji Gusztáv (balról), Gál István, Fidrich András klubelnök, Németh Róbert, Péntek József és Marton József

Forrás: beküldött

Az idén is Kiskunlacháza adott otthont a távirányítású antik repülőket modellezők szakági értekezletének, amelyen ünnepélyes keretek között átadták a tavalyi országos bajnokság érmeit is. Megyénket ismét a Tatabánya Városi Modellező Klub (TVMK) képviselte az eseményen, amely a megye több településén élő modellezőkből áll.

A TVMK versenyzői közül vitorlázómodell kategóriában ezüstérmes lett a tatai Németh Róbert, bronzérmes a tatabányai Marton József, negyedik helyen végzett a dorogi Gál István, nyolcadik lett a tatabányai Záboji Gusztáv és tizenegyedik a környei Südi Sándor. Elektromos vitorlázó kategóriában a dorogi Péntek József ezüstérmet szerzett. Elektrogumis kategóriában az oroszlányi Fidrich András a negyedik, Gál István pedig a tizenharmadik helyen végzett.

Elektromos ALOT kategóriában Németh Róbert negyedikként zárt. Az elért eredmények is bizonyítják, hogy a tatabányai egyesület versenyzői továbbra is biztos tagjai az antikrepülő-modellezők hazai élmezőnyének. 

 

Címkék#repülő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában