Adománygyűjtés

2021.12.29. 10:30

150 ezer forinttal és állateledellel támogatta a TSC a tatabányai kutyákat

A Tatabányai Sport Club az ünnepek alkalmából nem csak adománygyűjtést szervezett, de pénzzel is kisegítette a tatabányai ebrendészeti telepet.

H. I.

150 ezer forinttal is segített a Tatabányai SC

Forrás: TSC

A közelmúltban szervezte meg a Tatabányai SC meg azt az adománygyűjtést, aminek célja a tatabányai ebrendészeti telep állományának megsegítése volt. Szerencsére és büszkeségükre a Tatabányai Sport Club számos versenyzője, edzője, játékosa és munkatársa segítette az akciót, így több mint százötven kilogramm állateledel, kutya-macska ételkonzerv, kutyaszalámi és egyéb állati finomság gyűlt össze. Karácsony előtt Gál Csaba, a klub gazdasági igazgatója és friss édesapa, Nagy Richárd, labdarúgó utánpótláscsapataink szakmai igazgatója látogatott el az állatok menhelyére, ahol az élelemadomány mellett „kutyafocira” még alkalmas, leselejtezett futball- és teniszlabdákat is átadtak a telep munkatársainak. 

A Tatabányai Sport Club természetesen pénzadománnyal is támogatta a menhelyet: a Klub 150 ezer forintot utalt át a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület részére. Az összeg harmadát, 50 ezer forintot a TSC biztosította, 100 ezer forintot pedig adományokból gyűjtöttek össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában