kosárlabda

2021.09.04. 14:54

Új évad, új kezdet: MVM-OSE Lions néven szerepel tovább az élvonalbeli oroszlányi csapat

Szombat délután az oroszlányi Krajnyik „Akác” András Sportcsarnokban tartott sajtótájékoztatón Beck Ferenc, az Oroszlányi Sport Egylet (OSE) elnöke bejelentette, hogy az OSE kosárlabda-szakosztálya és az MVM (Magyar Villamos Művek) névadó szponzori szerződést kötött egymással.

K. A.

MVM-OSE Lions néven szerepel tovább az élvonalbeli oroszlányi kosárlabda-csapat

Forrás: beküldött

Fotó: Redey Ivan

Ennek megfelelően a 2021-22-es szezonban az oroszlányi csapat már MVM-OSE Lions néven szerepel az élvonalbeli bajnokságban. Az oroszlányi kosárlabdázók a szponzorációnak köszönhetően stabil anyagi háttérrel vághatnak neki a következő évadnak.

– Hiszünk benne, hogy az együttműködés lehetővé teszi elsődleges céljaink elérését, úgymint a kosárlabdasport népszerűsítését, fiatal tehetségek felkutatását, valamint játékosaink minőségi és magas szintű képzését – mondta Beck Ferenc.

A szponzorációnak köszönhetően a Lions szintet lépne: az előttünk álló bajnokságban a szlovén Sebastjan Krasovec vezette felnőttcsapat a legjobb nyolc közé szeretne kerülni a bajnokságban, emellett megcélozza a Magyar Kupa főtábláját.

A sajtótájékoztatón megjelent Czunyiné Dr. Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője, Lazók Zoltán polgármester, Lázár Mózes, az MVM-OTSZ (Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt.) vezérigazgatója, valamint Matajsz Gábor, az OSE elnökségi tagja is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában