labdarúgás

2021.09.25. 19:09

Idegenben a Tardos

Komoly összecsapások várhatók a harmadosztályban vasárnap.

H. I.

A Csém (zöldben) a listavezetőhöz utazik

Forrás: 24 Óra

Fotó: Z. I.

A harmadosztály déli csoportjában a listavezető Bakonysárkány az előző szezon ezüstérmesét, a Csémet fogadja, a Várgesztes pedig Tárkányra utazik egy hatpontos derbire, hiszen két egység a gárdák közti különbség.

A Csém (zöldben) a listavezetőhöz utazik
Fotó: Z. I. / 24 Óra

A Naszály és a Szákszend egymás ellen javítana, de lesz alsóházi derbi is, hiszen a Bokod az utolsó, a Bakonyszombathely pedig az utolsó előtti, és most egymás ellen harcolnak a feljebb kapaszkodásért. Az Oroszlány–Dad is háromesélyes derbi. A Bársonyos–Dunaalmás-mérkőzést novemberben rendezik.

Megyei III. osztály, Dél, 7. forduló

Szept. 26., vasárnap, 16 óra.

Tárkány KSE–Gesztesi SE, Naszály SE–Szákszendi SE, Bokod FCE–Bakonyszombathely KSE, Bakonysárkányi SE–Csémi SE, Oroszlányi SZE–Dad SE.

Északon, ahogy ehhez a hétvégéhez illik, a második játszik az elsővel, azaz a listavezető Tardos Dunaszentmiklósra utazik majd. A Tardos még hibátlan, a Dunaszentmiklós már kétszer kikapott. A Baj minden bizonnyal otthon tud majd győzni az Annavölgy ellen, így akár előzhet is. A Bajna és a Szárliget nem áll túl jól jelenleg, egymás ellen viszont meglesz az esély a győzelemre. A Felsőgalla a Szomódot fogadja, itt azonos pontszámmal állnak a felek, a győztes elindulhat a dobogó felé. A Zsámbék II. vélhetően ki fogja tömni a Vértestolna csapatát.

Megyei III. osztály, Észak, 7. forduló

Bajnai SE–Szárligeti SE, Dunaszentmiklósi SE–Tardosi FC, Baj KSE–Annavölgyi BSE, Széchenyi TSE–Bar-Nul Szomód SE, Vértestolnai TE–Zsámbéki SK II., TABAK–Süt­tői SC II.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában