vasember

2021.09.21. 17:31

Durva fotók Szőnyi Ferencről: gyerekfejnyi ödéma, széttört bukósisak

A komáromi Vasember közösségi oldalán, legutóbbi bejegyzésében számolt be arról, hogy minden tagja sérült. A legenda durva fotókat is posztolt sérüléseiről.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Szőnyi Ferenc - versenynapló

Szőnyi Ferenc Mexikóban továbbra is küzd az ötszörös ironman-verseny távjával. A Komáromi Vasember biztosan nem így képzelte el az 1130 kilométer teljesítését. Sajnos az 57 éves versenyzőt a 900 kilométeres kerékpározás teljesítése közben, zárt pályán érte cserbenhagyásos baleset. Feri műtött lába nagy ütést kapott, de nem adta fel, teljesítette a bringázást. Kérdéses volt, hogy ezek után a lába hogyan fogja bírni a verseny futás részét, de a legenda annak is nekivágott.

A Vasember versenyzői Facebook-oldalán párja, Menyhárt Szilvia számolt be az újabb fejleményekről. Durva képeket töltöttek fel. Mint legújabb posztjában írja, Feri gondjainak javát a kerékpár és a verseny heve a gondjai java részét elfedte. Kiderült, hogy a Vasember minden tagja sérült.

A komáromi versenyző bal combja a baleset következtében durva ütést kapott. A feje is nagy ütést kapott, mindenhol puposodik, szerencse, hogy a bukósisak az ütések nagy részét felfogták. A sisak több helyen letört. A csípője is lila és a hátát is nagy ütések nyomai tarkítják. A posztban a baleset pillanatait is felidézte a legenda.

“Balra sövény, aztán járda, magas padka/25 cm. Jobbra a lezáró korlát, sárga szalagokkal kötve. A kép közepén Toyota landkruser, pont kitöltött minden teret. Egy töredék, balra, egy arasz, satufékkel ott látom kikerülni elkerülhetetlenül tornyosuló ellenfelem. Nem fér be, majdnem.. Pedál, kormányvég elakad. Csattanó, ütés jobbról, és már talpon is, szétszakad a combom, gyerekfejnyi ödéma azonnal.. De ugrok a kocsi mögé, ami pont befért a lezárt utunkba, szembe, és bő gázzal távozott..„

Az események pillanatok alatt lezajlódtak. Három perc elteltével a baleset helyszínére rendőr, mentő és tűzoltó is érkezett, majd azonnal ellátták Szőnyi Ferencet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában