NB III.

2021.09.22. 19:15

A Tatabánya bukott a listavezető ellen, a Komárom verte a sereghajtót

Hétközi fordulót rendeztek az NB III.-ban. A Komárom simán nyert a sereghajtó ellen, a Tatabánya otthon kapott ki a listavezetőtől.

Herczeg István

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Szerdán rendezték az NB III. Nyugati-csoportjának 8. fordulóját. Papírforma-mérkőzések vártak a csapatainkra, hiszen amíg a Tatabánya a feljutás legnagyobb esélyese, a listavezető BVSC csapatát fogadta, addig a Komárom a sereghajtó Andráshidához látogatott. A Tatabánya alig fél óra játék után kétgólos hátrányba került és innen már nem is tudott talpra állni. A Komárom sem borította a papírformát, négyet rúgott a sereghajtó zalaiaknak, ráadásul fél órányi játék után hét perc alatt háromszor volt eredményes a Bozsik-csapat, így itt is hamar eldőlt a három pont sorsa.

NB III., Nyugati-csoport, 8. forduló

TARR Andráshida SC–Komárom VSE 0-4 (0-3)

Andráshida, vezette: Gáspár A. (Mohos M., Tóth Cs. J.).

Andráshida: Kálovits – Kovács (Vass, 46.), Bakó (Fábián, 46.), Szinay (Pataki, 83.), Mavolo, Dömötörfy, Szabó, Czafit, Kalamár, Czene (Bertalics, 76.), Péntek (Czotter, 46.). Vezetőedző: Dobos Sándor.

Komárom: Rigó – Szántó (Vincze, 62.), Tóth D. L. (Böndi, 62.), Csernák, Schiller, Végh (Szecsődi, 84.), Szileszki (Farkas, 84.), Göblyös (Simigla, 54.), Gelencsér, Hajba, Csendes. Vezetőedző: Bozsik Péter.

Gólszerzők: Végh (31.), Csernák (36.), Gelencsér (37.), Szileszki (82.).

Tatabányai SC–BVSC-Zugló 0-2 (0-2)

Tatabánya, vezette: Barna G. (Kiss B., Máyer G.).

Tatabánya: Kunsági – Kovács I., Gyürki (Farkas V., 46.), Soltész, Szegleti (Árvai, 46.), Katona, Hajas, Németh (Krupánszki, 46.), Klausz, Székely, Farkas Z. Gy. (Módi, 67.). Vezetőedző: Bekő Balázs.

BVSC: Kovács B. P. – Májer, Nagy, Szalánszki (Bartos, 84.), Kokenszky, Simon (Pintér, 74.), Géringer, Balogh, Takács (Komódi, 74.), Fisli, Osztovits (Frőchlich, 65.). Vezetőedző: Buzsáky Ákos.

Gólszerző: Kokenszky (12., 27.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában