siker

2021.08.09. 19:58

Üdvrivalgás fogadta otthon az olimpián brillírozó észak-komáromi kajakosokat (Fotók)

Több száz ember várta hétfő délután a Klapka téren a szlovák kajaknégyest, akik 500 méteren szereztek bronzérmet a tokiói olimpián.

K. D.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

A csapat két tagja is észak-komáromi, Vlček Erik és Botek Ádám, előbbi már a hatodik olimpiáján vett részt. Emellett Baláž Samuel és Myšák Denis Észak-Komáromba látogatott edzőikkel együtt. A sportolókat üdvrivalgással, tapssal, szurkolói dudaszóval fogadta a közönség.

Keszegh Béla polgármester dicsérte a kajakosok teljesítményét. Megköszönte a kiváló teljesítményüket, kiemelve a komáromiakat.

– A komáromi gyerekeknek példaképként szolgálnak sportolóink – hangoztatta a polgármester. – A város mindig igyekszik elismerni a kiváló eredményeket, idén már harmadszorra találkozunk a kajakosokkal, mert az olimpia mellett a világkupán és az Európa-bajnokságon is kiemelkedően szerepeltek.

Az eseményen Soós Tibort, az észak-komáromi kajak-kenu klub volt elnökét is köszöntötték. Később a sportolókkal közös fotókat is lehetett készíteni, de hosszú sor kígyózott az asztalok előtt, ahol aláírást lehetett kapni a kajakosoktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában