ria-ria

2021.06.08. 15:58

Újra Eb-lázban ég Esztergom, óriáskivetítőt állítanak fel a téren a meccsekre

A 2016-os Európa-bajnokság után most is megtelhet drukkerekkel a Széchenyi tér, óriáskivetítőt állítanak fel a meccsekre.

Pöltl Zoltán

Forrás: 24 Óra

Fotó: Pöltl Zoltán

Rendesen focitörténelmi eseményként emlegetik a mai napig Esztergomban a 2016-os Európa-bajnokság meccseit, melyeket a város közösen szurkolt végig. Az eufórikus hangulat idén is megismétlődhet, hiszen június 11-től ismét óriáskivetítőn lehet majd nyomon követni a Széchenyi téren a mérkőzéseket.

A Foci EB 2021 Esztergom elnevezésű facebookos oldalon egyelőre az első nap, vagyis a június 11. a fix, de vélhetően onnantól a bajnokság minden napján várják a drukkereket. Az öt évvel ezelőtti esztergomi sporthappeningek rendkívül hangulatosak voltak, mely természetesen elsősorban a magyar válogatott kifejezetten jó szereplésének volt köszönhető. Az örömökre nemcsak az ellenfél hálójába juttatott labdák, de a több ezer négyzetméter alapterületű, főtéri drukkerszektor mentén felállított üdítő- és sörpultok, illetve az ételbárok jelenléte is okot adott. Ez bizonyára idén is így lesz, amellett, hogy a Széchenyi tér vendéglátóhelyei a járvány után gyorsan magukra találtak, s váltak is újra sűrűn látogatottá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában