Labdarúgás

2020.09.05. 20:45

Megtáltosodott a bányászhimnusztól a Tatabánya: óriási győzelmet arattak

A Tatabánya, 6-1-re győzte le a Gárdonyt hazai pályán. A bányásznapi meccs, hagyományosan a bányászhimnusszal kezdődött.

Kemma.hu

NB III. 8. fordulójában, a Tatabánya a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő csapatát fogadta a Grosics Gyula Stadionban. A hagyományos bányásznapi meccs most azért is volt különleges, mert újra a nemzeti bajnokságban szerepel a nagy múltú csapat. A drukkerek és a játékosok a meccs elején a bányászhimnuszt hallgatták meg és énekelték.

Szerencsére a végeredmény igazán ünnepire sikerült, hiszen a Tatabánya idei NB III.-as szereplésének legjobb formáját mutatta. Sem hat gólt nem rúgtak még egy meccsen, sem ötgólos különbséggel nem nyertek. A bravúros meccsen az első gólt Árvai Dániel szerezte a 32. percben, majd Gyürki Gergely négy perccel később máris lőtte a következőt. A 74. és a 87. percben is betalált a gárdonyiak kapujába Gyürki, míg Kocsis Gergő az 51. és a 67. percben szerzett gólt. Cziklin Rolandnak A Gárdony a tatabányai kapuba a 80. percben lőtt gólt. A Gárdony egyetlen gólja a 80. percben repült be a tatabányai kapuba Cziklin Rolandnak köszönhetően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában