Koronavírus az NB II-ben: elmarad a Dorog Csákvár elleni bajnokija

A Magyar Labdarúgó Szövetség elfogadta a Csákvár koronavírus miatt benyújtott halasztási kérelmét, így eldőlt, hogy a Dorog hétvégi bajnokija elmarad.

Várvizi Tamás

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Sajnos már nem újdonság, hogy a koronavírus második hulláma, hol a megyei labdarúgócsapataink kereteit, hol pedig az ellenfelek tagjait tizedeli, így folyamatos a változás a bajnokságok mérkőzései körül. Az NB III-ban szereplő Komáromnak a Bicske elleni találkozóját kellett ez miatt elhalasztania. A Tatabánya hétvégi, Veszprém elleni találkozója pedig szintén azért marad el, mert az ellenfél keretében fertőzött játékost találtak.

Hasonló a helyzet az NB II-ben vitézkedő Dorog esetében is. A bányászváros együttesének következő mérkőzése a Csákvár ellen lett volna vasárnap. Azonban ahogy arról már korábban beszámoltunk, az elmúlt napokban a Csákvár együttesében 8 fertőzöttet is találtak, így a a gárda a Magyar Labdarúgó Szövetséghez fordult halasztási kérelemmel.

A testület versenybizottsága szerdán ennek helyt is adott, így biztossá vált, hogy Németh Szabolcs együttese nem lép pályára vasárnap, derült ki a dorogi csapat honlapján közzétett tájékoztatóból. A mérkőzést a tervek szerint október 9-én 17 órától pótolják. A Dorogi FC legközelebb jövő szerdán, hazai környezetben lép pályára az újonc Szentlőrinc ellen – természetesen amennyiben a járványhelyzet mindezt lehetővé teszi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában