Játék

2020.09.07. 14:34

Íme, augusztus fogásai

Lezárult A Hónap Fogása játékunk augusztusi fordulója, amely során Komárom-Esztergom megye horgászaitól vártunk fotókat és sztorikat, értékes nyereményekért.

Kemma.hu

Puchler Tibor ezzel a gyönyörű tövessel zsebelte be az első helyet.

Több ezren voltak kíváncsiak a Komárom-Esztergom megyei horgászok fogásaira, amelyeket legújabb játékunk keretében mutathattak és mutathatnak be, hiszen szeptember 8-án máris indul a következő forduló, amelyre szintén várjuk beszámolóikat, fotóikat! Fontos, hogy eddig, most is csak azokkal a képekkel tudtok szabályosan és érvényesen versenyezni, amelyen ti magatok együtt szerepeltek a kifogott zsákmányotokkal! De most lássuk, játékunk augusztusi fordulónkban kik nyerték az 5000 forintos Tímár-Mix utalványokat, és ki gazdagodott egy Quechua horgászszékkel!

 

Puchler Tibor ezzel a gyönyörű tövessel zsebelte be az első helyet és a Quechua horgászszéket
Veszprémi Norbert nagy fogása este 10 órakor érkezett meg. Viszonylag könnyen jött a ponty a stégig, aztán indult az igazi nagy csata
Fülöp Sándor szeles, esős időben szállt csónakba fiával a nagy fogás reményében. A 20-25. dobásra meg is érkezett ez a gyönyörű harcsa

További részleteket a 24 Óra szeptember 8-i számában olvashatnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában