kosárlabda

2019.11.16. 20:55

Kiélezett küzdelemben kapott ki az OSE Lions az Atomerőműtől

89-85-re kikapott az OSE Lions a paksi csapattól a férfi NB I. A nyolcadik fordulójában, miután 15 pontos hátrányból még felálltak.

Kemma.hu

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions edzője gratulálok a Paksnak, és hozzátette: az oroszlányiak gyengén kezdtek és könnyű kosarakat kaptak.

– Mínusz 15-ről jöttünk vissza, nagy energiákat mozgósítottunk, és a végén sikerült egálra hozni a találkozót. Ekkor kihagytunk pár büntetőt, sok eladott labdánk is volt és nem sikerült végig vinni a támadásainkat. Nincs egy rossz szavam sem, nincs vége a bajnokságnak, megyünk tovább – részletezte.

Dzunic Branislav, a házigazdák trénere szerint ők az első negyedben jó játékot produkáltak, aztán elkezdtünk szenvedni, ennek ellenére úgy gondolja, hogy megérdemelten nyertenk.

– A második félidőben közel állt a fordításhoz az OSE, de sikerült megtartani a vezetést. Gratulálok a csapatomnak – tette hozzá.

Kemény meccset vívott a két gárda (Fotó: Molnár Gyula)

A Magyar Kosárlabda Szövetség honlapja megszólaltatta az oroszlányi Illés Mátét is a meccs után.

– Gratulálok az ASE-nak. A meccs kezdete a végén megbosszulta magát, nagy energiákat mozgósítottunk, de nem tudtuk átvenni a vezetést. A végén jobb volt az ASE és ez döntött – értékelt a játékos.

Férfi NB I. A Csoport, 8. forduló

Atomerőmű SE-OSE Lions: 89-85 (26-18, 25-26, 20-24, 18-17

 

Ezek is érdekelhetik