muay-thai

2019.10.18. 19:41

A Mega Tech SE harcosa ezúttal kínai riválist vert

A Mega Tech SE kiváló harcosa a Magyarország-Kína csapatbajnoki mérkőzésen szállt ringbe és egyhangú pontozásos győzelmet aratott.

K. A.

Fantasztikus sikert aratott a sárisápi harcos

Forrás: beküldött

Kecskeméten rendezték meg a Magyarország–Kína profi K1-es csapatbajnoki mérkőzést. Az eddig egyedülálló rendezvényt egy délutáni amatőrgála előzte meg, ahol az utánpótláskorú versenyzők mérhették össze tudásukat muay­thai-szabályrendszerben. Utóbbi programon lépett ringbe a tatabányai Mega Tech SE mindössze 15 esztendős, tehetséges sportolója, Selmeci Attila, aki egyhangú pontozással győzte le fővárosi ellenfelét.

A rendezvény fénypontján aztán összecsapott egymással az öt-öt magyar és kínai profi. A Mega Tech SE-nek itt is jutott szerep, hiszen az egyesület versenyzője, Nardelotti Zoltán is tagja volt a magyar válogatottnak. Zoltán a 75 kg-os súlycsoportban lépett szorítóba a superfighton és ellenfelét többször is számoltatva egyhangú pontozásos győzelmet aratott.

Fantasztikus sikert aratott a sárisápi harcos (Fotó: beküldött)

– Felkészültünk a kínai fiúból, akit Zoltán minden edzői instrukciót betartva győzött le egy roppant kemény és színvonalas mérkőzésen – értékelte az összecsapást Bányász Adrián, a Mega Tech SE vezetőedzője. A magyarok végül 3-2-re győztek, ami hatalmas siker, hiszen Kína K1-ben nagyhatalomnak számít.

A tatabányai klubnál azonban továbbra sincs pihenő, hiszen az egyesület versenyzői pénteken Bajára utaznak egy újabb megmérettetésre. Az egyesület továbbra is várja az érdeklődőket ötéves kortól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában