labdarúgás

2019.09.03. 20:36

A Bozsik-gárda pofonjába szaladt a BKV

Fontos és győztes mérkőzésen van túl a Komáromi VSE, mellyel tabella ötödik helyén állnak jelenleg.

H. I.

Az NB III-as reményekkel bíró Komáromi VSE vezetőedzője, Bozsik Péter a Maroshegy-Ikarus mentális felkészültségét dicsérte az NB III.-as osztályozó kapcsán.

Forrás: MW

Nagyon fontos győzelmet aratott a Komáromi VSE a harmadosztály Nyugati csoportjában, ráadásul a mumusnak nevezhető, bár eddig nyeretlen BKV Előre csapatát győzték le Bozsik Péter fiai a negyedik fordulóban. Végh Tibor már a hatodik percben bevette a közlekedésiek hálóját, majd a térfélcserét követően Módi Viktor is ünnepelhetett, beállítva ezzel a végeredményt.

Második győzelmével a Komárom a tabella ötödik helyén áll, hét pontot gyűjtött eddig a gárda. A következő fordulóban akár őszi strandolásnak is beillene a hétvégi program, ugyanis szeptember első napján Balatonlellére utazik a Bozsik-csapat. Az újonc gárda eddig mindössze egy győzelemmel büszkélkedhet három vereség mellett. A tabellát jelenleg az Érd és a III. Kerület vezeti, mindketten tíz-tíz pontot szereztek a négy kör alatt. Az érdiek jobb gólkülönbségüknek köszönhetően állnak a tabella első helyén.

NB III., Nyugati-csoport, 4. forduló

Komárom VSE-BKV Előre 2-0 (1-0)

Komárom, vezette: Zám Zs. (Horváth Z., Péntek Zs.)

Komárom: Rigó – Módi, Schiller, Végh T., Tóth I., Tóth P. (Vincze, 86.), Bán, Katona, Hajba (Kiss, 78.), Kenesei (Simigla, 69.), Végh B. Vezetőedző: Bozsik Péter.

BKV Előre: Palásthy – Girán, Tóth K., Csanálosi, Wágner, Csepregi (Rutterschmidt, 78.), Rákos (Katz, 86.), Barabás (Petry, 64.), Ihos, Kálmán, Miklósvári. Vezetőedző: Menczeles Iván.

Gólszerzők: Végh T. (6.), Módi (63.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában