thai boxos siker

2019.05.05. 18:18

Magyar bajnoki ezüstéremmel tért haza a komáromi harcoslány

Mészáros Anna ezüstéremmel térhetett haza a Budapesten megrendezett IFMA Muay Thai Magyar Bajnokságról súlycsoportjában.

Kemma.hu

Mészáros Anna a ezüstéremmel térhetett haza a Budapesten megrendezett IFMA Muay Thai Magyar Bajnokságról súlycsoportjában.

A komáromi harcos, Mészáros Anna az Alexandros Muay Thai Gym versenyzője IFMA Muay Thai Magyar Bajnoki-ezüstéremmel térhetett haza a Budapesten megrendezett IFMA Muay Thai Magyar Bajnokságról. Felnőtt női 63,5 kilogrammban indult el az amazon.

Anna első mérkőzését egyhangú pontozással nyerte, a döntőt sajnos pontozással elveszítette. Anna május végi következő mérkőzésére készül tovább – mondta el Katona Éva, Anna egyik edzője.

Mészáros Anna és edzői, Katona Éva és Grónai Sándor. (Fotó: Beküldött fotó)

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a komáromi amazon tavaly az IFMA muay thai Magyar Bajnoki címet vehette át, amiről egy kávé mellett beszélgettünk is vele. Akkor azt mondta, hogy ringen kívül még nem kellett használnia a tudását, és nem is szeretné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában