kézilabda

2019.02.12. 06:59

Frissítésre és revansra készül az Eger ellen a Tatabánya

Elég hosszú idő telt el azóta, hogy „igazán” hazai pályán játszhassanak Matics mester tanítványai. Most a tízpontos, tizedik helyezett egrieket fogadják, akikkel szemben némi törleszteni valója is van a Kék Tigriseknek.

Petrik József

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Az őszi szezonban, Egerben veszített éppen egy fontos pontot a Tatabánya. Persze utólag azt is mondhatnánk, hogy egyet „fogtak” a kék-fehérek, mivel akkor csak a hajrában sikerült egyenlíteniük. Most „bosszúra” készül a hazai társaság, ami azért nem ígérkezik könnyű feladatnak...

– Nehéz sorozatban vagyunk – emelte ki Matics Vladan, a tatabányaiak vezetőedzője. – Két-háromnaponta meccset játszunk, vagy éppen mérkőzésre utazunk. Arról nem is szólva, hogy ismét egy kellemetlen ellenféllel nézünk szembe, akinek nincs veszíteni valója. A tatabányaiak szakvezetője azt is megjegyezte, hogy a Győrben, peches körülmények között elveszített pénteki Nexe elleni EHF-kupa találkozó után először a fejekben kellett rendet tenni.

– Nekünk igazi hazai pálya nélkül legfeljebb jutalomjáték a nemzetközi kupaszereplés. Ennek dacára meglehetősen csalódottak vagyunk. Éppen ezért a két bajnoki pontot ma minden körülmények között itthon akarjuk tartani – fogalmazott a szakvezető. – De úgy gondolom, frissíteni szükséges a csapaton, hogy megőrizhessük dobogós helyezésünket.

A Grundfosnak két hiányzója biztosan lesz. Győri Mátyás hosszú sérüléséből még mindig nem épült fel, lábadozik, míg a jobboldali átlövő, Jakov Vrankovics is legalább két hétig maródi. Ő a térdét fájlalja.

Kézilabda NB I., férfi, 15. forduló

Grundfos Tatabánya KC–Eger-DVTK

Tatabánya, Földi Imre Sportcsarnok, kedd, 18 óra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában