OB I.

2018.10.24. 07:00

Pont nélküli pólós víkend itthon és idegenben is

Mindkét csapatunk vereséget szenvedett, ám egy-egy ellentétesen alakuló találkozón. A hölgyek az elején aludtak el, a „fiúk” a végén hagyták ki helyzeteiket.

P. J.

Fotó: Zantleiner Ingrid/24 Óra

Vízilabda OB I., női, 4. forduló

RB-Tatabánya – Szentes 4-10 (0-1, 0-2, 1-3, 3-4)

Buborék, 120 néző, vezette: Kovács B., Hangay Zs.

Tatabánya: Zirighné Sós I. – Zantleitner N., Jenei, Pintér P. 1, Bicskei 1, Tátrai, Keresztes. Csere: Pápai (kapus), Dobos, Vaszari 1, Balogh E., Petik 1, Szedlikova, Pintér B. Edző: Zantleitner Krisztina.

Gól emberelőnyből: 8/1, illetve 8/2.

Gól ötméteresből: 2/1, illetve 0.

Egy kihagyott büntetővel nyitott a fiatal hazai alakulat, és a folytatásban sem ment a gólszerzés. Aztán a harmadik negyedre végre megszakadt a hazai gólképtelenség, és a végén négyszer is bevették a szentesiek kapuját.

Zantleitner Krisztina: – Sokáig nem találtunk be a vendégek kapujába. Annak viszont örülök, hogy a végén lőttünk mi is négy gólt, és mindenki játéklehetőséghez jutott.

Férfi OB I., 2. forduló

Miskolci VLC – Tatabányai Vízmű SE 13-5 (2-1, 3-2, 3-2, 5-0)

Kemény Dénes Uszoda, 200 néző, vezette: Kovács Cs., Torda G.

TVSE: Jászberényi – Kolozsi, Keresztúri, Fazekas T., Márkus, Kalanovics 3, Máthé. Csere: Korbán, Kuncz, Hoppál 1, Tamás, Kolarik 1, Szentesi. Edző: Zantleitner Tamás.

Két és fél negyedig kifejezetten jól tartotta magát a Tatabánya, a harmadik felvonás végén kapott „buta gól” azonban jócskán megzavarta a vendégeket. Ez a negyedik játékrészben köszönt vissza igazán, amikor a TVSE minden kínálkozó lehetőségét kihagyta.

Zantleitner Tamás: – Ez egy éremesélyes csapat, amelynek az „útjába kerültünk”. Ami mégis bosszantó, hogy a saját hibáink miatt nem lett szorosabb a vége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában