labdarúgás

2018.10.27. 07:00

A Komárom VSE az NB III.-ban a Sárvár FC-t látja vendégül

Újabb forduló előtt állnak NB-s labdarúgócsapataink: a Dorogi FC a másodosztályban a Csákvár otthonába látogat, míg a Komárom VSE a Sárvárt fogadja az NB III. Nyugati csoportjában.

Kemma.hu

A Komárom (fehérben) a Marcellháza ellen kezdi el

Fotó: Nagy Tamás/24 Óra

Labdarúgó NB II., 14. forduló

Aqvital FC Csákvár – Dorogi FC

Csákvár, vasárnap, 17 óra.

Két középcsapat randevúzik egymással vasárnap: a hazaiak a 9. helyen állnak 19 ponttal, mindössze két helyezéssel és 3 ponttal van lemaradva mögöttük a Miskei-legénység.

– Az ellenfél rendszerint gólgazdag meccseket játszik, többször is felálltak hátrányból. Fiatal, ambiciózus, gyors csapat – fogalmazott Balogh Pál, a Dorogi FC szakmai igazgatója.

A dorogiaknál Csató Martin és Nagy István továbbra sem játszhat sérülés miatt, eltiltottja azonban nincs az együttesnek.

Labdarúgó NB III., Nyugati csoport, 12. forduló

Komárom VSE – Sárvár FC

Komárom, vasárnap, 13:30

A 18 ponttal 4. helyen álló Komárom a 13. pozícióban álló Sárvárt fogadja. Az ellenfél az elmúlt fordulóban meglepetésre kikapott a THSE-Szabadkikötő csapatától.

– Masszív, agresszív ellenfélre számítunk. Az utóbbi hetekben jó eredményeket hoztak, nem lesz könnyű mérkőzés. Göblyös Dániel keresztszalag-szakadást szenvedett, fél évig nem játszhat, de nélküle is győznünk kell – fogalmazott Bozsik Péter, a Komárom vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában