sikerek

2018.09.27. 09:48

Junior világbajnok kick-boxosát ünnepelheti Esztergom

Az olaszországi Jesolo-ban rendezték meg a Kick-box WAKO Kadét és Junior Világbajnokságot, amelyen esztergomi és nyergesújfalui versenyzők is tatamira léptek.

W. P.

Az esztergomi kick-boxos csapat

Forrás: Beküldött fotó

Az esztergomi Baráth Albert Károly az 52 kilogrammosok között kick-light stílusban versenyezve 9. helyen végzett. Szintén kick-lightban, de a 63 kilogrammos kategóriában versenyzett Magyar Szabolcs, aki szintén kilencedik helyen fejezte be a versenyt.

Vígváry Viktor hatalmas küzdelmek után bronzérmet szerzett a 89 kilogrammosok mezőnyében, majd Kajtár Bencére figyelt a közönség, aki a német színekben versenyző Rmadan Ahmed ellen szerezte meg a junior világbajnoki aranyérmet.

A Beerfort-Nyergesújfalu Kick-Boksz SE csapatát hat versenyző képviselte a megméretésen. A 69 kilogrammos Bali Rajmund light-contactban kilencedik, míg kick-lightban ötödik helyen végzett. Didenko Alexander a kick-light 57 kilogrammos kategóriájában képviselte az országot, ahol ötödikként zárt.

Az esztergomi kick-boxos csapat
Fotó: Beküldött fotó

Horváth Luca mindkét stílusban tatamira lépett. Az 50 kilogrammos versenyző light-contactban 9., míg kick-lightban 5. lett. Szintén ugyanebben a súlycsoportban szerepelt Jászai Orsolya, aki ötödik és kilencedik helyen fejezte be a küzdelmeket.

Tóth Vanessza az elődöntőben
Fotó: Beküldött fotó

Az 50 kilogrammosok mezőnyében induló Schmidt Orsolya mindkét stílusban kitett magáért, amelyekben egy-egy bronzérmet szerzett. Tóth Vanessza a 42 kg-os kategória nyergesújfalui versenyzője light-contactban ötödik helyen végzett, ugyanakkor a kick-lightban döntőig küzdötte magát, ahol honfitársával, Pálfalvi Pannival találkozott. A magyaros döntőben végül ezüstérmet szerzett Tóth Vanessza.

A nyergesi versenyzők is kitettek magukért
Fotó: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában