megye III.

2018.09.17. 20:44

A Szárliget kétgólos hátrányba került, majd a végére tíz gólt szerzett

A harmadosztályban több meglepetés is született ezen a hétvégén, ráadásul szokás szerint nem fukarkodtak a csapatok a gólokkal.

Herczeg István

Forrás: shutterstock

Több érdekes mérkőzés is volt a harmadosztályban, Délen például csak az egyik csapat tudott gólt szerezni az összes meccsen. A Kisbér magabiztosan tudott győzni Rédén, így hozta is a papírformát. A Szákszend nyerte a forduló rangadóját. A Szákszend és a Naszály is szeretne a dobogó környékén végezni, így ez a párharc fontos volt.

Kiss az első és a második félidőben is betalált, majd a 90. percben Samu is eredményes volt, aki egyébként a cserepadról szállt be, így a Szákszend magabiztosan tartotta otthon a három pontot. A Bakonysárkány a negyedik mérkőzését is elveszítette, ezúttal a Dunaalmással szemben. A találkozó egyébként elég egyoldalú volt, csak a Dunaalmás ünnepelhetett a gólok után, mindezt hétszer tehették meg.

A Csém nyaka körül sem nagyon szorult az a bizonyos hurok, mert a Dad nem tudta megszorítani őket. Dián és Kollár bő tíz perc alatt betalált, így kétgólos előnyre tettek szert tíz perc alatt. Eztán Szlukovényi és Juhász is duplázott, a Csém tehát hat gólig meg sem állt hazai pályán a Dad ellen.

A Kisigmánd is őrzi rossz formáját, hiszen a negyedik mérkőzésen sem sikerült pontot szerezniük. Ezúttal a Bakonyszombathely csapatát fogadták, már az első félidőben négy gól volt a különbség. A szünet után csak egy gól esett, így is magabiztos volt a vendégek diadala.

Északon hatalmas dobogós rangadót rendeztek Héregen. Ide a Tardos látogatott. A Tardos eddig veretlenül állt a bajnokságban, de ezt elveszítették ezen a hétvégén. A szoros összecsapáson a hazaiak mindkét félidőben betaláltak, amire a Tardosnak nem volt válasza. Ezzel jelenleg mindkét csapat tíz ponttal áll, innen várják a folytatást, és a harcot a dobogóért.

A listavezető, és a forduló előttig hibátlan Csolnok is elszenvedte első vereségét. Tokodra utaztak, és már a hatodik percben kétgólos előnybe kerültek. Ebből a pofonból nem is tudtak felkelni, Szőke a második félidőben szerzett góljával pedig bebiztosította a Tokod részére a három pontot.

A Csolnok ugyan maradt az első, de már nem veretlen. Nem úgy, mint a Szárliget: ők Annavölgyre utaztak, és alaposan kinyitották a gólcsapot. Pedig itt sem minden úgy alakult, ahogy azt lehetett volna várni: a mindössze egy pontot gyűjtő Annavölgy húsz perc alatt kettőt rúgott a Szárligetnek, ám a vendégek még a szünet előtt fordítani tudtak. A térfélcsere után már szebbik arcát mutatta a Szárliget, és hét gólt lőttek 45 perc alatt, amire a hazaiaknak csak egy ízben volt válaszuk. Ezzel összesen tizenhárom gólt láthattak a kilátogatók. A Szárliget maradt a harmadosztály egyetlen hibátlan csapata, hiszen négyből négy mérkőzést nyertek.

A Dunaszentmiklós – hasonlóan az Annavölgyhöz – három gólt rúgott hazai pályán, de ez elég volt a győzelemhez, ugyanis a Lábatlan egyetlen egyszer sem volt eredményes a 90 perc alatt. A dobogóra áhítozó dunaszentmiklósiak csapatában három Schmidt a kezdőben kapott helyet, három Takács pedig a cserepadról szállt be.

A TABAK egy egészen szoros mérkőzésen vitte el a három pontot Bajnáról: az első félidőben a vendégek vezető találatára ugyan gyorsan válaszolt a Bajna, de a szünet után már csak a Tokodaltáró talált be, ezzel pedig el is vitték mindhárom pontot a zöldektől. A Baj alaposan bekezdett hazai pályán az Epöl-Máriahalom ellen, hiszen bő fél óra alatt négygólos előnyre tettek szert. A szünet után aztán jött két újabb találat. Ekkor tán' kissé leeresztett a Baj, hiszen pár perc alatt kettőt is lőtt az Epöl-Máriahalom, de jelentősége már nem volt, hiszen a három pont a Baj zsebébe került.

Mészáros&Mészáros, Megyei III. osztály, Dél, 5. forduló

Réde KSE-Kisbéri SSE 0-3 (0-1)

Réde, vezette: Rózsa Zsolt Krisztián (Holczhacker Attila György)

Réde: Holczinger – Bíró, Sinka Á., Árki, Vass (Antal, 20.), Varga R., Czigány, Rákóczi R. (Léhner, 53.), Bierbauer, Renner (Buzál J., 68.), Zsargó (Balogh D., 60.).

Kisbér: Cserteg – Otoltics, Gyöngyösi (Payer, 53.), Kósz, Horváth Á., Tóth G. (Kovács T., 88.), Papp (Wendl, 81.), Korompay (Sinigla, 87.), Marák, Cser, Wolf.

Gólszerzők: Otoltics (14.), Kósz (55.), Tóth G. (73.)

Szákszendi SE-Weldtech-Naszály SE 3-0 (1-0)

Szákszend, vezette: Fehér György (Pluhár Máté Mihály)

Szákszend: Varga – Klestenitz Á. (Mayer, 80.), Dobroczki, Palotai, Hideg R., Samu G. (Kiss L., 80.), Hideg Zs. (Samu I., 43.), Nagy Z. (Cseh, 87.), Müller K., Veres, Kiss J. (Klestenitz M., 80.). Technikai vezető: Simon József.

Naszály: Nagy P. – Németh G., Kóródi, Gulyás, Nagy G. (Hebling, 85.), Dudás (Tóth J., 28.), Szuri, Kóródi, Nyári (Kecskés, 82.), Szántó, Lakatos (Tóth R., 78.). Vezetőedző: Mátyás Gábor.

Gólszerzők: Kiss J. (32., 73.), Samu I. (90.)

Bakonysárkányi SE-D.M.A.C. Dunaalmás 0-7 (0-3)

Bakonysárkány, vezette: Józsa Csaba (Mohos Kitti)

Bakonysárkány: Czulák – Szilágyi, Tóth R., Horváth G. (Kecskés, 72.), Sütő, Varga T. (Spohn, 24.), Végh J., Németh P., Balogh I., Rakita, Petőcz (Ferenczi G., 72.). Technikai vezető: Mikola Géza.

Dunaalmás: Pénzes – Józsa R. (Szelőczey, 54.), Villám, Mezei, Király T. (Kecskeméti, 67.), Lakatos R. (Vajda J., 46.), Bazsika, Király Á., Józsa Z. (Rubin, 80.), Tokaji (Vajda E., 63.), Fiedler. Technikai vezető: Hegedűs Sándor.

Gólszerzők: Lakatos R. (5., 41.), Spohn (öngól, 26.), Tokaji (50.), Király T. (66.), Vajda J. (77.), Bazsika (82.)

Csémi SE-Dad KSE 6-0 (3-0)

Csém, vezette: Drexler Dávid (Kovács Mónika)

Csém: Blascsák – Buzás, Szlukovényi, Körmendi, Juhász G., Szabó Cs., Kollár (Gyányi, 69.), Gulyás (Bagó, 82.), Torday, Gerencsér, Dián G. (VasJ., 80.).

Dad: Csupor – Cseh F., Szűcs, Kerner, Kovács L., Rokosz (Szabó G., 65.), Gerlinger (Becsák, 60.), Török, Molnár, Horváth, Budai (Magyarcsik, 30.).

Gólszerzők: Dián (8.), Kollár (11.), Szlukovényi (44., 83.), Juhász (48., 55.)

Kisigmándi KSK-Bakonyszombathely KSE 0-5 (0-4)

Kisigmánd, vezette: Németh Richárd (Dávid Rita)

Kisigmánd: Himler – Morvai P., Szalai J., Csige, Takács M., Sándor K., Széles, Kugli, Farkas J., Szalai Á., Maráz.

Bakonyszombathely: Polgár – Czeglédi Á., Cserháti Richárd, Kuti, Czeglédi D., Pirik (Horváth A., 46.), Takács R. (Takács P., 67.), Gansperger (Bakács, 59.), Gellér (Bakács, 59.), Mészáros (Kovács, 46.), Tóth S. (Farkas, 59.). Technikai vezető: Olsa József.

Gólszerzők: Czeglédi D. (28.), Czeglédi Á. (31.), Kuti (40., 46.), Cserháti Richárd (43.)

Mészáros&Mészáros, Megyei III. osztály, Észak, 5. forduló

Héreg-Vértestolna-Tardosi FC 2-1 (1-1)

Héreg, vezette: Lovas Gábor (Füstös Bálint, Kiszi Levente)

Héreg-Vértestolna: Barassó – Háder (Goldschmidt Z., 46.), Szalay D., Pálinkás (Szeleczky, 58.), Miklos (Nemes, 68.), Bárányos, Enyedi, Tráj, Goldschmidt T., Kucsera (Forgó, 46.), Szöllősi.

Tardos: Visnyovszki M. – Iványi (Bélik, 49.), Kovács H., Visnyovszki A., Filipsz (Sebestyén, 62.), Mészáros P. (Lipóczky, 21.), Csapucha, Iványi (Hornyák, 52.), Juhász B., Ginder, Szileszki. Vezetőedző: Kádas Csaba.

Gólszerzők: Miklos (23.), Goldschmidt T. (78.), illetve Csapucha (41.)

Dunaszentmiklósi SE-Lábatlani ESE 3-0 (2-0)

Dunaszentmiklós, vezette: Baranyai László (Rozmann Kornél, Mesterházi Csaba)

Dunaszentmiklós: Bakos B. – Búzer, Schlepp (Takács K., 56.), Schmidt M., Dinga (Takács G., 70.), Schmidt N. (Takács B., 46.), Schmidt D. Z. (Mikonya, 88.), Stodola, Kerekes (Apagyi, 48.), Gurgulits (Sós, 46.), Sasvári. Technikai vezető: Nágel Imre.

Lábatlan: Latorczai (Steiner, 27.) – Juhász D. (Végh, 80.), Németh V., Dudás (Weimer, 66.), Sándor, Kovács, Budaházi, Ollé (Nagy A., 46.), Lengyel, Gyalogos, Pozsonyi. Technikai vezető: Juhász Dávid.

Gólszerzők: Schmidt M. (13.), Kerekes (31.), Takács K. (79.)

Annavölgyi BSE-Szárligeti SE 3-10 (2-3)

Annavölgy, vezette: Udvardi Krisztián (Derecskei Bence, Petrik Anett)

Annavölgy: Kerekes – Ferenczy B. (Ferenczy L., 75.), Kőrösi, Turcsán, Sági, Bauer, Turi (Bankó, 46.), Sasvári, Balogh, Párkányi, Ferenczy I. Vezetőedző: Ferenczy László.

Szárliget: Farkas Z. M. (Pásku, 70.) – Farkas D. (Bolla K., 46.), Tóth (Libényi, 46.), Nagy G., Ungvári (Kapui, 54.), Bányai, Szabó M. (Mikulinszki, 63.), Mikulinczki, Szabó R. (Keil, 58.), Bódis, Czeglédi L. Vezetőedző: Mezei Ferenc.

Gólszerzők: Sági (9.), Bauer (20., 84.), illetve Farkas D. (23.), Szabó M. (28.), Czeglédi L. (37., 82.), Mikulinczki (51., 66., 71.), Bolla K. (75., 88.), Keil (86.)

Bajnai SE-TABAK 1-2 (1-1)

Bajna, vezette: Bankó István (Farkas Bálint)

Bajna: Bábszki – Kelemen M. (Kovács M., 83.), Hagymási, Fluxa, Varga, Pásztor (Kuczmog, 74.), Konrád (Flórián, 55.), Hummel, Kondár, Pongrácz, Horváth G.

TABAK: Békési – Felföldi G., Fekete T., Békési (Kása, 70.), Kara L., Juhász P. (Szabó F., 90.), Felföldi Á., Matyók, Boldizsár (Kara K., 56.), Juhász G., Madari (Vágási, 63.)

Gólszerzők: Hummel (23.), illetve Kara L. (14.), Maradi (48.)

Tokod SE-Csolnoki SZSE 3-0 (2-0)

Tokod, vezette: Szabó Gergely Máté (Kovács Zsolt, Kis Gergő Benedek)

Tokod: Tóth L. – Gál (Szépvölgyi B., 59.), Cauxeiro D., Kiss, Szépvölgyi A. (Hőgyes, 72.), Gaál, Cauxeiro B. (Németh D., 86.), Szőke, Horváth R., Borsi, Móra (Robotka, 85.). Vezetőedző: Robotka Bence.

Csolnok: Tóth B. – Jantos, Bulfán (Barlangi T., 70.), Parti (Szatmári, 55.), Binder, Barlangi B., Farkas A., Kovács, Zsolnay, Yousif, Nagy Z. (Gacsai, 60.)

Gólszerzők: Cauxeiro B. (1.), Szőke (6., 66.)

Baj KSE-Epöl-Máriahalom 6-2 (4-0)

Baj, vezette: Vas Kevin (Dr. Hegyi Gabriella)

Baj: Kovács M. – Beigelbeck M. (Mészáros B., 87.), Lázár (Hocza, 46.), Jurassa, Megtért, Túri (Hermann, 78.), Bugyi (Kuzma, 79.), Németh Á., Kovács B. (Vörös, 65.), Kutak, Tobik (Tóth, 75.). Vezetőedző: Tóth János.

Epöl-Máriahalom: Duzs – Szlovák (Kálózi, 46.), Genszki, Rovács, Imre, Üveges, Tóth G., Barina (Tóth, 62.), Lénárt, Matkó, Giricz. Technikai vezető: Szalay Norbert.

Gólszerzők: Túri (11.), Kovács B. (14.), Jurassa (21.), Tobik (33.), Vörös (67.), Kutak (71.), illetve Kálózi (75.), Lénárt (77.)

 

(Borítókép: illusztráció/shutterstock.com)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában