adományok

2018.06.29. 06:24

A Herman judokái segítettek a rászorulókon

Nem először mutatták meg a Herman DSE judokái, hogy helyén van a szívük: a minap a szakosztály nevében tizenhét zsák ruhával és két színes televízióval érkezett meg Schatz-Véber Erzsébet több társával a TJ ESZI Család- és Gyermekjóléti központ Füzes utcai irodájához. Az adományokat a központ két munkatársa vette át tőlük.

Sz. A.

A Herman DSE judokái tizenhét zsák ruhát és két színes televíziót gyűjtöttek a TJ ESZI Család- és Gyermekjóléti központnak.

Forrás: Beküldött fotó

A Füzes utcai központban élő rászorulóknak január végén kezdték el gyűjteni a Herman DSE-nél az adományokat. A nyári hónapokra készülve most elsősorban ruhákat szedtek össze. Ahogy Erzsébet kiemelte: nagyon szeretnének segíteni, és a gyűjtésben a tiszteletbeli judoszakosztály-taggá avatott barátnője, Máramarosi Hajnalka is segített.

– Szívügyünkké vált az adományozás, mások segítése. A hermanos judós gyerekek az egész szekrényüket adnák az ügy érdekében. Reméljük, sok embernek és családnak tudtunk segíteni – tette hozzá Erzsébet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában