Találkozások

2024.04.09. 09:19

Kultúrzsibi a Mozaikban: megnéztük, mit lehet vásárolni

Újabb izgalmas program indult a komáromi Mozaik Könyvesbolt és Kávézóban. A Kultúrzsibi rendszeresen ismétlődik majd a jövőben is.

Körtvélyfáy Dina

Asztalokkal telt meg a Mozaik terasza a kellemes tavaszi napon. Győrfi Mónika tulajdonos elmondta, első alkalommal hirdették meg a Kultúrzsibi programot. Családias hangulattal várták az árusok az érdeklődőket, rengeteg érdekes tárgyat hozva magukkal.

Rengeteg könyv közül válogathattak a Kultúrzsibi résztvevői
Rengeteg könyv közül válogathattak a Kultúrzsibi résztvevői
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

Az érdeklődők válogathattak régi és újabb könyvek közül, a legkülönbözőbb témában. Voltak természettel kapcsolatos kötetek, mesekönyvek, de még tankönyvek is. Többen társasjátékot, kirakóst árultak, de régi lemezek is bőséggel kerültek az egyik asztalra, akadt, aki érméket kínált. Nem csupán a sikeres üzletkötések miatt volt jó a hangulat, sok régi ismerősnek biztosított találkozási lehetőséget a program, így jó beszélgetésekkel is gazdagodtak a résztvevők a rendezvény végére.

Aki lemaradt volna, annak sem kell szomorkodnia, hiszen kéthetente megismétlik majd a programot, ahová már várják az árusok jelentkezését, körülbelül 25-30 asztalt tudnak biztosítani egy alkalomra.

A Mozaikban tovább folytatódnak a programok egész áprilisban. Szombaton Georges Boulanger gitározik a közönségnek 17 órától. Péntekenként az idősebb korosztályt is igyekeznek megszólítani, ekkor tartják ugyanis a Nagyi Klubot, ahová várják az érdeklődőket. További programok a Mozaik Facebook oldalán olvashatóak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában