Festmények

2022.10.24. 20:48

​​Megnyílt Sulyok Teréz kiállítását Bánhidán

Gyönyörű olaj és akvarell festményeket tekinthetünk meg.

Sugár Gabi

​​Megnyitották Sulyok Teréz kiállításán Bánhidán

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Barangolás magyar tájakon – Erdélytől Tatabányáig címmel nyílt meg Sulyok Teréz képzőművész kiállítsa hétfőn a Puskin Művelődési Házban. Vankó Éva, az intézmény vezetője köszöntötte a megjelenteket, majd Laskay Erzsébet és Laskay Zsolt hívta zenés barangolásra a látogatókat. A Bánhidai kisGalérián kiállított akvarelleket Molnárné Tamás Anett, a Tata és Térsége Kézműves Egyesület vezetője ajánlotta a látogatók figyelmébe. 

Kiemelte: Sulyok Teréz évtizedek óta örvendezteti meg a művészet kedvelőit alkotásaival. Akvarellek mellett olajfestményeket is készít, és a selyemfestés technikája is nevéhez fűződik. Alkotóművész és pedagógus, aki tanított a naszályi művészeti iskolában is, művészetek iránti elkötelezettségét, szeretetét így adva tovább a felnövekvő nemzedéknek. Számos hazai és külföldi kiállításon csodálhatták már meg műveit. ​A művész hozzátette: a Bánhidai kisGalériában a közelmúltban készült alkotásai tekinthetők meg, amelyek nagy része a naszályi alkotótáborban készült. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában