koncert

2018.11.23. 06:58

11 éves gitárhősünk a Fish!-sel lép fel az Akváriumban

A 11 éves tatabányai gitártehetség november 23-án fővárosban lép fel a Fish! zenekarral. Egy hete Tatabányán állt velük egy színpadon.

S. G.

A 11 éves tatabányai gitártehetség november 23-án fővárosban lép fel a Fish! zenekarral. Egy hete Tatabányán állt velük egy színpadon.

Fotó: Raáb Zoltán

Emlékezetes marad Bartal Dani számára a szombati koncert a Roxxyban a Fish! zenekarral. Ekkor osztotta ki ugyanis első autogramját a mindössze 11 éves tatabányai tehetséges zenész. Dani a népszerű rockegyüttessel három számot adott elő a hétvégén a tomboló tatabányai közönség előtt.

A zenekar legújabb számát, a „Be kell adni” című dalt adta elő a Fish!-sel Dani, s emellett még két feldolgozást játszott az ismert zenészekkel. Dani sokat gyakorolt, majd fellépés előtt átbeszélte a zenekar tagjaival a dalokat. Egészséges izgalom volt benne a színpadra lépésig, de ez csak a dal gitárszólójáig tartott. Az ifjú tatabányai tehetség magabiztosan csépelte a húrokat, s adta át magát a zenének a koncerten.

Dani a színpadi szereplése után osztotta ki élete első autogramjait, s zsebelhetett be a közönségtől elismerő szavakat.

Kovács Krisztián, a Fish! énekese elmondta: tudja, milyen motivációt jelent ez a lehetőség, s mivel úgy látja, hogy Dani ezt a helyzetet, a színpadi szereplést megfelelően kezeli, ezért a zenekar a jövőben is támogatja a fiú törekvéseit.

A sikeres koncert után sincs megállás. November 23-án, pénteken Budapesten, az Akvárium nagytermében játszik telt házas közönség előtt a Fish! zenekarral Dani. Erre a koncertre a jegyek elővételben elkeltek. Ezen a koncerten a közös produkcióhoz Bodor Máté, az Alestorm együttes gitárosa is csatlakozik. Tőle nyerte el Dani az IBANEZ gitárversenyén a szólóhangszerét.

A pénteki fellépéssel együtt már negyedik alkalommal állhat Bartal Dani a Fish! együttessel színpadra.

„Óriási élmény olyanokkal egy színpadon állni, akiket rádiókban, CD-ken hallgatok”

– mondja Dani, aki gőzerővel készül a pesti koncertre.

Címkék#bartal dani

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában