Kemma.hu videó

2024.05.27. 14:36

Bulipanda táncolt a gyerekekkel a komáromi strandon +videó

A Bulipanda táncoltatta meg a kicsiket gyereknap alkalmából a Brigetio Gyógyfürdőben. A látogatókat bábszínházzal, kézműves foglalkozással is várták.

Körtvélyfáy Dina

Nem csupán a jó idő, a Bulipanda is megérkezett délutánra a Brigetio Gyógyfürdőbe a gyereknapon. Már délelőtt izgalmas programokkal várták a családokat a strandon. A Kemence Egyesület jóvoltából kézműves foglalkozásokon lehetett részt venni. Illetve társasjátékokat is hoztak magukkal az egyesület tagjai.

A Bulipanda vonatozni hívta a gyerekeket
A Bulipanda vonatozni hívta a gyerekeket
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

A Kemencés Bábcsoport délelőtt a Furulyás Palkó című mesét adta elő, a nap során pedig az ugrálóvárat is kipróbálták a gyerekek.

Turi Bálint, a Brigetio Gyógyfürdő ügyvezetője elmondta, első alkalommal helyezték üzembe a vadonatúj élményelemet a gyerekmedencében, amelynek csempéje is megújult, valamint a benne található elefántokat is felújították.

Később meglepetésként a Bulipanda is benézett a strandra, akinek minden korosztály nagyon örült. Az óriási mackóval sorra készültek a közös képek, majd az állat megtáncoltatta a kicsiket vízben és vízparton is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában