Ne maradj le!

2024.04.04. 20:29

Jobban van a lány, akit a focipályáról vitt el a mentőhelikopter - íme a nap legfontosabb hírei

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Utánajártunk és beszámoltunk róla, hogy van most a focista lány, akit mentőhelikopterrel kellett elszállítani a húsvéti hétvégén rendezett Annavölgyi Bányász SE - Tatai AC területi női felnőtt labdarúgó mérkőzésének helyszínéről. A tataiak játékosa, a mindössze 18 éves Bencze Adelina egy ütközést követően szenvedett súlyos sérülést.

Szomorú hírt kellett megosztanunk. Elhunyt Nemes Andrásné, Komárom díszpolgára. Nemes Andrásné Hörömpöli Zsuzsanna 2013-ban Magyar Arany Érdemkeresztet vehetett át Áder János köztársasági elnöktől, 2015-ben díszpolgárrá avatták, 2021-ben pedig a Megyéért megtisztelő címet is átvehette. Nemes Andrásnét az önkormányzat saját halottjának tekinti.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Szakembert kérdeztünk róla, elkerülhető-e a vadgázolás? Mint arról korábban beszámoltunk, nagypénteken egy 39 éves leányvári kétgyermekes anya vesztette életét, amikor egy szarvastehenet elütöttek a 117-es úton, Kesztölc és Esztergom között. Az autót vezető férfit gerincsérüléssel szállították kórházba. Szakember most segített megfejteni, hogyan kerülhetjük el, ha elkerülhetjük, a vadgázolást.

Ellenőrzés
8 órája

Beszámoltunk róla, hogy az idén is várja a javaslatokat a rendőrség az egész napos Speedmarathon helyszíneire. A huszonnégy órás sebességmérő akció április 19-én lesz. A Speedmarathon helyszíneire bárki tehet javaslatot az Országos Rendőr-főkapitányság közlése szerint.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában