Ingatlanajánló

2024.05.25. 11:29

A hét ingatlana: Álom luxuskivitelben Tatán

Csak be akar költözni? Ezt a házat nézze meg! Aki ódzkodik a felújítástól, a bútor vásárlástól, annak kiváló megoldást ez a ház, amelybe tényleg csak a bőröndjeit kell vinnie. Jó hír: 4 szobát kell élettel megtölteni, más dolga tényleg nincs!

Kemma.hu

Ez az ingatlan mindent tud, amit kell, olcsó a fenntartása, minden új benne, és kiváló minőségű anyagokból készült. Ha szeretne Tatán lakni, akkor ne habozzon tovább!

Forrás: ingatlanbazár.hu

“Álom luxuskivitelben!

Minden extrával felszerelt, extravagáns módon kialakított, és berendezett, luxuskivitelű, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ sorház várja igényes tulajdonosát.

A ház egyszerre kínálják a természet nyújtotta harmóniát és a modern építészeti normáknak megfelelő életteret, ezentúl építészeti és kivitelezési szempontból is egyedülálló értéket képvisel.

„Valami nagyon újat, egyedit, lendületeset!”...,

Jól hangzik, ugye?

Eme mottó volt a mérvadó, annak a több éves építőipari tapasztalattal rendelkező generálkivitelező cégnek a projekt megálmodásánál.

Már a helyszín kiválasztásban is érvényesítették a fenti elvárást, hiszen egy szinte még érintetlen, csendes természet közeli településrészén, a Tatai tótól két perc sétányira alakítottak ki egy TELJESEN ÚJ LAKÓKERTET, A CSÁSZÁR LAKÓKERTET (KISFÁCÁNOSKERT), ahol most egy 127 nm-es teljesen készre épített, lakberendező által megkomponált és bebútorozott, azonnal költözhető családi házat kínálunk megvételre.

Ezzel pedig valami nagy új veszi kezdetét…Aminek most Ön is részese lehet!

A mai modern igényeket jól kiszolgáló, lakótérben két szinten, három hálószobát teraszokkal, egy amerikai konyhás nappalit saját extra méretű PARKOSÍTOTT kertkapcsolattal, dupla fürdőszobát valósítottak meg.

A beruházó egyik fontos szempontja volt, a házak független használatának biztosítása, a lakók nyugalmának védelme, (a családi házak és sorházak zárt parkosított területen, sorompós beléptetéssel lettek kialakítva), ami mellett a másik fontos kritérium a MEGÚJJULÓ ENERGIAFORRÁSOK (Hőszivattyús fűtés és hűtés)felhasználása, ezáltal gazdaságosan fenntartható otthon kialakítása. (Így tehát a FŰTÉSI rendszer, a magas színvonalú hőszigetelés révén hihetetlen alacsony fenntartási költséggel kell csupán számolni. (Éves szinten a teljes villanyfogyasztás kb. 10-12E KW, ami havi 10-15E forintot jelent csupán)

Ha Ön is eljátszadozott már a gondolattal, hogy egy kész és új házba csak egy bőrönddel kell költöznie, akkor itt a tökéletes alkalom. Kedvence lesz a minden igényt kielégítő gépesített konyha konyhaszigettel, a színben tökéletesen harmonizáló étkező bútor, a tekintélyt parancsoló ülőgarnitúra, az egyedi design megoldások, falburkolatok, vagy éppen a nappaliban található látvány kandalló.

A végeredmény végül egy igazi, modern kertvárosi jellegű, gazdaságosan fenntartható otthon lett, ami családias kényelmet, a modernitást és a magas minőséget keresők számára nyújt megoldást, mely biztosan az Ön kényelmét is szolgálni fogja.

A meghirdetett vételár az ingatlanban található bútorokkal együtt értendő.”[...]

 

További remek lehetőségeket keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!