Buli

2024.05.27. 13:00

A TNT-vel ünnepelte bajnoki címét az Opus Tigáz Tatabánya +videó

Megadta a módját a bulinak a Bányász csapata. A hazafelé tartó úton ugyanis összefutottak a Dobrády Ákos és Zuber Krisztián (Inti) fémjelezte TNT-vel, és egy hatalmas ünneplést tartottak.

Kemma.hu

Ahogy arról beszámoltunk, az Opus Tigáz Tatabánya labdarúgócsapata az utolsó fordulóban Szombathelyen megnyerte az NBIII. északnyugati csoportját, és már csak karnyújtásnyira van számukra az NBII-be való feljutás. A játékosok természetesen jól megünnepelték a győzelmet a hazafelé tartó úton, amihez ráadásul még a TNT is csatlakozott.

A Bányász a hivatalos Facebook-oldalukon tették közzé azt a videót, amin jól látható, hogy a csapat egy benzinkúton futott bele Dobrády Ákos és Zuber Krisztián (Inti) duójába, és ha már így alakult, akkor el is énekelték együtt a Kicsi gesztenye című, talán legismertebb TNT számot.

A Bányász vezetőedzője, Gyürki Gergely is vicces ünneplésben részesült. A csapat Facebook-oldalán szokásos mérkőzés utáni értékelését készült elmondani, amikor a friss bajnok játékosok úgy döntöttek, hogy közbelépnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában