Hidegrázós sztorik

2024.03.10. 15:30

Szellemek és az előző élet emlékei: sokkoló vallomások anyától és gyerektől +videó

Vannak olyan paranormális esetek, amikre egyszerűen nincs észszerű magyarázat. Szellemek látásáról és egy korábbi élet emlékeiről is vallottak vármegyénkben élő emberek.

Kemma.hu

Manapság egyre több történet és beszámoló támasztja azt alá, hogy léteznek szellemek. Sőt, nem csak léteznek, akadnak olyan emberek, akik látják őket és még kommunikálnak is velük. De mi a helyzet az előző életünkkel? Egyre több kisgyerek mesél szüleinek meghökkentő dolgokat, azt állítva, hogy egy előző élet során már járt itt. Komárom-Esztergom vármegyében mindkét paranormális esetre találtunk példát. Édesanya, aki nem csak látja, hallja is a szellemeket és egy tündéri gyermek, aki sokkoló dolgokkal kezdte bombázni szüleit. Olvasónktól is kaptunk egy-két érdekes történetet.

A szellemek köztünk járnak és több életünk van, legalábbis ez derül ki az alábbi vallomásokból, szellem, szellemek
A szellemek köztünk járnak és több életünk van, legalábbis ez derül ki az alábbi vallomásokból
Forrás: Shutterstock/illusztráció

Elmeséled a néninek, hogy haltál meg?

Ha egy anya azt a mondatot hallja 3 éves gyermeke szájából, hogy nem te vagy az igazi anyukám, biztosan sokkot kap. Ez történt a kis Dominik családjában is, akinek rejtélyes történetéről egy évvel ezelőtt már beszámoltunk nektek. A kisfiú kérlelni kezdte szüleit, hogy vigyék el őt az igazi szüleihez. Hozzátette, nem szereti az édesanyját, csak a másik anyukáját, mert ő sosem vitte oviba.

A hátborzongató kijelentések nem akartak szűnni, Dominik arról is mesélni kezdett, hogy régebben zöld piramisokban lakott, ahol vele élt édesanyja is, de ő már meghalt. A kisfiú, ha ezekről a dolgokról beszél, mindig azt mondja, 10 éves volt. Többször szóba került a halál is. Előfordult, hogy azt mesélte, 3 évesen halt meg, de akadt arra is példa, hogy idős bácsiként hunyt el elmondása szerint.

Szellemek mindenütt

Szintén Komárom-Esztergom vármegyében járunk, most Erikánál, aki 7-8 éves kora óta rendszeresen lát szellemeket. Volt arra is példa, hogy nem csak látta, meg is szólították őt. Az édesanya hidegrázós történetéről szintén egy éve írtunk nektek. Gyermekként az egyik este közepén arra ébredt, hogy egy magas, szőke, kék szinte üvegszemű ember áll a szobájában. Vele volt két nő is, akiből az egyik érzékelte, hogy a kislány látja őket. Erika félelmében a fejére húzta a takarót és még levegőt sem mert venni. Innentől azonban nem volt megállás.

Erika aztán sok év múlva férjével egy örökölt, 300 éves házba költözött. Itt sem hagyták nyugodni a szellemek. Egy alkalommal ismét az éjszaka közepén látogatták meg.

Egy kedves női hangot hallottam. Azt mondta: „Ne húzd le róla!” Aztán a takaró rólam hirtelen átcsúszott a férjemre. Gondolom, mondanom sem kell, hogy utána egy percet se aludtam

– vallott az esetről a nő, aki egy temetés kapcsán is sokkoló történetet mesélt. Férje rokonságában volt egy gyerek, aki szörnyethalt. Elmentek a temetésre, majd mikor hazaértek, a fiú ott volt a szoba közepén. Mosolygott, integetett, majd eltűnt. 

A gyerekei is látják őket

Erika az egyik éjszaka egy nagyon ijesztő magas férfit látott a szobájukban. Mivel nagyon rémisztő volt, nem mesélt róla senkinek. Pár nappal később ment gyermekeit lefektetni. Mikor le akarta kapcsolni a szobájukban a tévét, azok könyörögni kezdtek, hogy ne tegye, mert akkor megjelenik az ijesztő ember. Mikor megkérdezte őket, miről beszélnek, a kicsik pontosan leírták annak az embernek a külsejét, akit ő is látott az egyik este.

Olvasóink is meséltek

Közösségi oldalunkon tettük fel a kérdést követőinknek, hogy nekik milyen paranormális jelenségben volt már részük? A sok mókás hozzászólás között akadt egy-kettő valóban para történés is. Egy édesanya ikrei kapcsán mesélte el a következőt: 

Ikreink vannak, az egyik ikerfiam baba korában kapta az oltást, de a másik fiam sírt fel fájdalmasan helyette, aki nem látta, hogy épp mi történik körülötte. Aztán volt még olyan is, hogy válaszolgattak egymásnak, de közben mindkettő mélyen aludt.

– fejtette ki a valóban furcsa eseteket az anyuka. 

Egy másik olvasónk pedig arról számolt be, hogy édesapjával sétáltak, előttük pedig egy srác ment, majd hirtelen eltűnt a semmibe. Mint írta, se az erdőben, se a játszótéren, semelyik irányban sem találták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában